Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
40073
Players nickname
Tone_Capone
Administrators nickname
Ricardo_Zambada
Date
May 27, 2023
Time
01:07
Proofs
https://imgur.com/a/D70yepH

Tone_Capone

Well-known member
Leader of unofficial org
Dobar dan poštovani,

Dobio sam ban za G.P 1.1 i 1.4 dobro znam što koji znači ali mi nije jasno zašto sam ga dobio. Ja i brat imamo svako svoj kompjuter i svako svoj rock star akaunt živimo u istoj kući i koristimo isti internet. Ja sam imao twink acc koji sam koristio prije 6-7 mjeseci i kad je brat dobio kompjuter ja sam mu dao moj twink acc ja sam mislio da neće doći do problema ali očito je došlo i zbog toga mi je jako žao što smo i ja i on dobili ban, a što se tiče G.P 1.4 ja sam imao mein i twink acc kada sam dobio ban na mein acc sačekao sam da se situacija smiri i twinki sam dao bratu a prije toga taj acc nisam koristio 7 mjeseci i onda sam dao bratu i sebi napravio mein koji sam koristio sve do 27.5.2023. Čim sam vidio da sam dobio ban obratio sam se Minolini, Muji i Abrahamu na discord-u i rekao im sve također i da imam dokaze za cijelu situaciju, jako sam volio igrati na ovom serveru pogotovo jer sam imao najbolje prijatelje s kojima sam igrao volio bih se vratiti na server jer sam dosta vremena i truda u ložio u njega. Shvaćam svoju nesvjesnu pogrešku i molio bih da mi se da druga prilika.

Hvala na razumijevanju!

Tone_Capone

Well-known member
Leader of unofficial org
Pozdrav poštovani Mujo, htio sam Vas nešto zamoliti. Ukoliko Vam ne bi bio problem možete li me unbanati na discord serveru od Grand rp-a jer sam bio hakovan i zbog toga sam dobio ban na discord serveru. Hvala Vam unaprijed Tone Capone

Tone_Capone

Well-known member
Leader of unofficial org
Javiti ću vam se u DM na discordu preko drugog acc-a. Toni PRO YT#0794
Hvala na razumijevanju!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom