Dobar dan.Danas sam dobio jail za G.P 6.18 u pravilu pise da se ne moze ici sa helijem tamo de nema stepenice.Ja sam se popeo sa helihopterom gore na main bank gde su admini sa drugom.Nije proslo ni 1 minut kako sam sleteo odma sam usao u helis i otiso nisam nista preksrio iz razloga jer nikome nisam unistio RP da bi bio jail nisam se penjao da bi nekog ubio ili upropastio RP.Hteo sam otici gore na Main Bank samo da se slikam i da odem gde on meni preti Jailom.Kada sam sisao dole on me jail za G.P 6.18.Po meni nikome nistam nista upropastio pogotovo neki RP.Prema njemu kao admin nije mi jasno kako je realno ime LiL Trajko da li se neko tako uopste zove dok jaila ljude koji imaju jedno vise slovo u imenu.Prevod njegovog imena Mali Trajko ?G.P .2.1 Imena moraju biti realna, povezana s imenima u stvarnom svijetu i ne mogu se koristiti imena poznatih osoba. | Zatvor 10 minuta i promijenite nadimak.Gde je Lil Povezan sa realnim svetom ko ima LIL u imenu ili Prezimenu.Onda zovem coveka na tiket dolazi ne u no clip kako bi trebao da dodje nego dolazi bez no clipa gde se vidi zuta kao prah ili kako da nazovem.Zelim ako trebamo mi svi da postujemo pravila servera takodje i doticni Administrator mi moramo svi da menjamo imena zbog njega i zato sto izmislja vrucu vodu tako bi trebao i on imao sam ime Teo Ahill znaci 2 l sam imao u imenu i Jaila me a to sto se zove on Mali Trajko to je sasvim okej?Takodje zelim da pogledajte POV od doticnog da vidite da nisam nikoga baito nego sam pitao samo za sliku gde je on rekao evo vam jail sada pa se slikajte niti sam bio napadan niti toksican niti baito ikoga on nas jaila umesto da je reko da ne moze da se slikaju admini i da sidjemo dole,neadekvatno ponasanje histericno govori kako cemo ja i moj drug u jail od kada jedan Administator se treba tako ponasati.Ja kako znam da Admini trebaju da se ponasaju kako da kazem uzorno da nebudu histericni toksini itd da ne nabrajam.
Hvala na izdovjenom vremenu i nadam se da ce morati da promeni isto on ime jer kada neko stavi visak slovo kaznjava a on sto se zove Mali Trajko nikom nista
Takodje zelim da vidite oko ove situacije sto se izdesavala na MainBanki.Hvala na citanju.Pozdrav!
Hvala na izdovjenom vremenu i nadam se da ce morati da promeni isto on ime jer kada neko stavi visak slovo kaznjava a on sto se zove Mali Trajko nikom nista
Takodje zelim da vidite oko ove situacije sto se izdesavala na MainBanki.Hvala na citanju.Pozdrav!