Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
9197
Players nickname
ilija sprdandzija
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
May 30, 2023
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/fxdDEG46ln8

Rico2

Player
Player
dobro vece, ja sam na crnoj listi zbog pravila 4.1, da, ja sam jedini kriv za to, jer sam uopće skinuo chit, ali u redu je, pa zadnji put kad sam se htio vratiti na grand, ja sam gledam stare slike mjesec dana, ponekad mi pođu suze kad gledam slike, ali ok, volio bih opet igrati na ovom divnom serveru, danas sam sreo puno ljudi na tribini, te ljude igraju i dalje bez mene, naravno, hvala na pažnji i gledanju moje montaže, prije svega hvala muji, abrahamu što održavaju ovaj divan server

Rico2

Player
Player
ok guys i'm blacklisted due to rule 4.1 yes i'm the only one to blame for that i downloaded the chit at all but it's ok so the last time i wanted to go back to grand i'm looking at old pics for a month , sometimes tears come to my eyes when I look at the pictures, but ok, I would like to play again on this wonderful server, today I met a lot of people in the stand, those people are still playing without me, of course, thank you for your attention and watching my edit, first of all thank you kudos to abraham for maintaining this wonderful server

Rico2

Player
Player
dobro vece, ja sam na crnoj listi zbog pravila 4.1, da, ja sam jedini kriv za to, jer sam uopće skinuo chit, ali u redu je, pa zadnji put kad sam se htio vratiti na grand, ja sam gledam stare slike mjesec dana, ponekad mi pođu suze kad gledam slike, ali ok, volio bih opet igrati na ovom divnom serveru, danas sam sreo puno ljudi na tribini, te ljude igraju i dalje bez mene, naravno, hvala na pažnji i gledanju moje montaže, prije svega hvala muji, abrahamu što održavaju ovaj divan server
e da mujo,abraham pogledajte poruku od nesicc#4042

Status
Not open for further replies.
Top Bottom