Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

MachineGun

Player
Player
Joined
Oct 26, 2021
Messages
166
Ime porodice: Venom
ime vlasnika porodice i ID: Elvis Pritisny /5674
Broj kuće od porodice: 52
Forum link od vlasnika porodice:https://gta5grand.com/forum/members/11566/
Ime i tag vlasnika porodice na discordu: Igyyy#5026
Logo Familije plati ili pati



Elvis Pritysni se bori protiv utijecajnih familija I protiv nepravde koju te iste familije učestalo rade.

Odakle je ovaj 32-godišnjak on ne želi reći. Samo da je nekoliko sati putovao vlakom. Sad sjedi u praznom restoranu u središtu Los Santosa.

Gdje Elvis Pritysni obično boravi, to ne bi trebao itko znati. On je prije 13 godina napustio svoju kriminalnu obitelj i tada je osnovao svoju obitelj Venom s kojom se pokušava osvetiti za sve nepravde koje su mu učinjene u životu. Zato mu je život u opasnosti. Nervozan je i tek s vremenom se malo opušta. Iscrpljen je od putovanja, kaže on. Elvis Pritysni uzdiše i uzima bocu s vodom. Kad se pribrao i počeo govoriti, gotovo ga nije bilo moguće zaustaviti. Pripovijeda o svom životu koji je pun strave i užasa koji ga prati i noću u snovima. „Sljedećeg jutra sam ustao i rekao sebi: moram se boriti kako bih postao bolji i jači uz svoju Venom porodicu. Poslovni model

Venom familija ima organiziran sustav koji je povezao ilegalan dio posla sa legalnim. Tu je veliki lanac 24/7 prodavnih dućana preko kojih se dostavljaju svakodnevno stotine ilegalnih narudžbi diljem regije.Koristeći tvrtke kao što su trgovine oružjem, trgovine 24 sata dnevno 7 dana u tjednu pravdaju sav ilegalno stečen novac.
Prodaja robe na crnom tržištu. Pljačkanje ljudi u getu, kao i izvan grada u Sandy Shoresu i Paletu

Rangiranje porodice:
(7)El Patron: Elvis Pritisny
(6)ko El Patron:Gucci Sins, Chuckie DelaVilla
(5)Viši Komadant: David DeLaCruz
(4)Komadant: ////
(3)Odani član porodice: ////
(2)Clan porodice: ////
1)Novi član porodice: ////

*(1)Novi član porodice- početnik koji još treba naučiti osnovna pravila familije , grada i opasnih područja . Nema puno permisija u familiji, ima pristup određenim vozilima.

*(2)Član porodice- imaju pristup vozilima familije i obuceni su za porodicni biznis (cowshed). takodjer imaju pristup pojedinim porodicnim eventima.

*(3)Odani član porodice- potpuno obučeni član za sve porodicne biznise, upoznat sa svim pravilima servera, ima pristup eventima, vozilima i jednom dijelu porodicnog naoruzanja u slucaju iznenadnog problema u gradu.

*(4)Komadant- obucen za sve ilegalne radnje, odlican poznavaoc pravila,ima pristup armoryu i svim vozilima. ima dozvolu za oruzje sa kojom nabavlja oruzje iz naseg gun shopa.

*(5)Viši Komadant- osoba koja ima povjerenje foundera porodice, potpuno obučeni član za biznise i ilegalne radnje , upoznat sa svim pravilima , ima pristup eventima, clan ekipe za porodicne ratove,pristup svim vozilima i armoryu.

*(6)ko El Patron- ima apsolutno otvoren pristup svim funkcijama i poslovanju porodice, organizira i kontrolira sve sektore .

*(7)El Patron- osnivac porodice (ima sve funkcije)


PRAVILA PORODICE:
1.1 Vrijedanje/psovanje/provociranje - WARNING ILI INSTANT KICK ( Zavisno o situaciji )
1.2 Ako promjenite IN-GAME ime obavjestiti više rankove da se isto napravi i sa discord imenom/promjenite ga sami
1.3 Uzimanje stvari iz porodicnih vozila bez dozvole(metci, puske i ostalo) - INSTANT KICK + Prijava na forum za kršenje generalnog pravila 6.22 (trajna zabrana)
1.4 Ko izvadi porodicno auto odgovoran je za njega. ( Znaci kada zavrsite s njim zovite za respawn ili ga vratite u garazu isto tako duzni ste nasuti goriva za ostale clanove. Vidimo ko je zadnji izvukao auto po logovima. )
 
Last edited:

Nikola Obama

Player
Player
Joined
Jun 6, 2021
Messages
599
Nakon pregleda prijave moram je odbiti,
Nemate dovoljno clanova porodice,
Mozete se opet prijaviti za 7 dana.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom