Ovako ja i moj drug smo osli da krademo panele i kako smo krali panele tu ja i moj drug smo otislo do te porodice dje ima panela i lik je krenuo da nam broji naravno kako nam je brojao mi smo krenuli tu da ga pucamo ali na snimku broj 1 ova zalba Approved - G.P. 6.15 I ID:7951,14549 kako je on odbrojao 5 sec opalio je rafal na mene 7951 id i tu me je upucao prvi te sam ja uzvratio nemogu ja da mu brojim 5 sec dok me puca kako da mu BROJIM DOK ME PUCA STA ON ME PUCA JA BROJIM WTF nema smisla ni logike on je odbrojao pucao je u mene prvi te sam i ja na njega nmg ja brojat na njega dok puca on u mene ja bi volio da mi se skine warn id 7951 i mom drugu 14549 a za zalbu 2 nema logike da pricamo zbog toga sto su njegovi drugari tu objavili jos 3 zalbe de su te 3 zalbe odbijene poput ove Rejected - G.P. 6.15 I ID:7951 ove Rejected - G.P 6.15 I ID: 7951, 14549 ove 2 su odbijene OGNJEN JE TU BIO DE SAM MU JA BROJAO 5 SEC LEP OSE VIDI DE MU JE BROJANO DA SE ODMAKEN OD PANELA I TU DOLAZI NJEGOV DRUG OD OVU ZALBU ZALBU 2 Approved - G.P 6.15 I ID :7951,14549 2 TE BROJI NAMA A VEC SMO MI BROJALI TE SMO KRENULI PUCAT JER SMO VEC ODBRUJALI NJEGOVOM DRUGU LOGICNO NEMOGU SVAKOM BROJAT KAD NAS JE BILO 2 JA I MOJ DRUG I TU JE GOSPODIN ADONIS PRIHVATIO ZALBU OBE 2 ZALBE A OVE 2 DE SAM NAVEO SU ODBIJENE za istu sitaciju de je ognjen stavio i jos 1 nema logike ovo radit momci