sve u pov puca me kroz kucu
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!1.John Trust dobio ban za to1. Nedovoljno dokaza, tamo je bilo 10 coveka ne mozes znati ko te je pucao dok si bio iza kuce
2. Dozvoljeno je busiti sve sto skripta dozvoljava
3. Glup report bio si na otvorenom kad su te ubili
da nakon cega je i amir okacen i nije dobio ban1.John Trust dobio ban za to
2. Nije Dozvoljeno da busis kroz tu grafiku
3.Admin moze da vidi koje pucao ko nije i helt damage ko je naneo ne brini se nista
Neko dobije neko ne, admini ce odlucitida nakon cega je i amir okacen i nije dobio ban
Tvoj nos je cisti bugabuse irlsve u pov busi me kroz kucu jos ja nemam range a oni imaju.Drugi POV da vidite da je BA da moze da se puca kroz kontejer a ja ne mogu znaci da taj deo od kuce moze da se busi i da nije namesten po skripti te iskoriscavaju tu skriptu gde je to samo BA.
Pa nije ovo rulet jebo ga jaNeko dobije neko ne, admini ce odluciti
Samo si sebe reportao tu kako pucas kroz kucu... Pao si clean killsve u pov busi me kroz kucu jos ja nemam range a oni imaju.Drugi POV da vidite da je BA da moze da se puca kroz kontejer a ja ne mogu znaci da taj deo od kuce moze da se busi i da nije namesten po skripti te iskoriscavaju tu skriptu gde je to samo BA.
GP 6.15 si uradioTvoj nos je cisti bugabuse irl
Ako imas bolje objasnjenje zasto je jedan dobio a drugi ne onda je toPa nije ovo rulet jebo ga ja