Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
21417
Players nickname
madex_ackerman
Administrators nickname
Milan_Ancic
Date
Jun 1, 2023
Time
16:25
Proofs
ima admin ja nemam nazalost

madex

Player
Player
Stavljen sam u demorgan i dobio sam warn za 6.15, pritom sam bio u getu admin kaze da je on bio u admin tagu cak i ako ga ja nisam video jer sam bio daleko a on je nevidljiv i ne vidi mu se tag , a i da je bio tu 6.15 pravilo ne kaze da ti ne smes da pucas dok je admin tu, ja mislim da me je stavio za pogresnu stvar u demorgan. sada imam warn za nesto sto ne postoji?

madex

Player
Player
Stavljen sam u demorgan i dobio sam warn za 6.15, pritom sam bio u getu admin kaze da je on bio u admin tagu cak i ako ga ja nisam video jer sam bio daleko a on je nevidljiv i ne vidi mu se tag , a i da je bio tu 6.15 pravilo ne kaze da ti ne smes da pucas dok je admin tu, ja mislim da me je stavio za pogresnu stvar u demorgan. sada imam warn za nesto sto ne postoji?
6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti. ko sto znam ovako zvuci pravilo nigde se ne spominje admin

Status
Not open for further replies.
Top Bottom