Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
33921
Players nickname
Ryuk Shinigamii
Administrators nickname
Minolina Ashford
Date
May 5, 2023
Time
00:00
Proofs
https://cdn.discordapp.com/attachments/1088150684593045504/1109365020434898944/image.png

RyukShinigami

Player
Player
Pre mesec dana dobio sam ban za GP.1.1 jer sam pre 1 godinu od prilike dao drugu acc jer sam imao ozbiljne probleme OC i bio sam spreman napustiti ovaj RP projekat.
Nakon toga pokajao sam se i trudio sam se da opravdam svoju gresku tako sto sam postao admin i pokusao da pomognem svim adminima i igracima.
Nakon svega toga osnovao sam familiju i prijavio sam se za neformalnu familiju i tek tad dobijam ban za gresku koju sam napravio davno...
Zao mi je i ne kazem da je Minolina kriva,ona je samo radila svoj posao ali bih voleo kada bi mi se dala druga sansa jer iskreno mislim da sam je zasluzio.
Ako bude trebalo Muji/Abrahamu cu privatno u dm reci koje sam probleme imao jer su jako ozbiljni a za to sve imam i dokaze naravno.
Mujo i Abrahame molim vas da mi date drugu sansu jer iskreno zelim da se vratim na ovaj RP projekat jer imam mnogo secanja i uspomena na njemu.
Hvala u napred.

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Twink ne moze dobiti unban, svaka iduca zalba = ban za spam

Status
Not open for further replies.
Top Bottom