Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
23650
Players nickname
Riste Vmro
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Jun 3, 2023
Time
00:00
Proofs
//////////////////////////////////////////

Petar Petrovski

Player
Player
Pozdrav, 9 maja sam dobio ban za G.P 1.1 ja sam kacio vise zalbi ali Mujo Simba misli da lazem. Moj drug Aleks Luxury (22236) je dobio ban za isto, nakon toga je dobio unaban tako sto je trazio da mu se ukloni novac. Ja sam isto to trazio ali nisam dobio unban, ne znam da li je to zbog toga sto se moj acc nasao na vise IP adresa. Ja kao sto znam moj acc je bio na 4 IP adrese, to su: Moj IP, drugov IP (u Svajcarskoj), drugov IP (u Makedoniji) i mozda IP od hotspota na mom telefonu. Nisam siguran za ovo zadnje ali mozda je tako. Kada sam igrao preko njegovog PC-a nisam znao da to ne smem da radim, znao sam samo da ne smem da prodajem svoj acc.

Ako je potrebno da vam posaljem IP adrese trenutno mogu samo moju, zato sto se moj drug Aleks Luxury (22236) preselio i nemamo IP na koji sam igrao, isto tako ne mogu da vam posaljem njegov IP u Makedoniji zato sto je on trenutno u Svajcarskoj i ide u Makedoniju tek za 1 mesec.

Isto sam hteo da napomenem da taj acc ne bio dao nikome zato sto sam puno truda i vremena ulozio u njega. Volim da igram i da se sprdam sa drugarima na Grand-u. Pa bih vas zamolio ako je ikako moguce da me unbanujete, spreman sam da uradim sve sto treba. Znam da smaram sa ovim Zalbama ali stvarno zelim da se vratim na Grand-u. Hvala jos jednom.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom