Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Unban appeal for G.P. 1.1 | by Kristina Verstappen

Status
Not open for further replies.
Your ID
14884
Players nickname
Filip Jovicic
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Jun 3, 2023
Time
00:00
Proofs
/

Filip jovicic

Player
Player
postovani Abraham Elkhabib hito Unban el jel jeo ovao naj bio sever nakoji igram i projek je ako dobar i uzivo sam igrati na ovom projeku jesam prebajo pare s twinki na maina zato e sam se odlucio vrait na maina obrisit mi sve pare ako treba samo me daj te jos jednu priliku el volim monog igrati na ovom projektu i na serveru obajcem da vise necu gresit

Filip jovicic

Player
Player
postovani Abraham Elkhabib ili Mujo Simba hitjeo Unban el sam volijo igrat na boliji sever nakoji igram i projektu je ako dobar i uzivo sam igrati na ovom projeku jesam prebacijo pare s twinki na maina zato el sam se odlucio vrait na maina obrisit mi sve pare ako treba samo me daj te jos jednu priliku el volim monog igrati na ovom projektu i na serveru obecajem da vise necu gresit

Filip jovicic

Player
Player
postovani Abraham Elkhabib ili Mujo Simba hitjeo Unban el sam volijo igrat na boliji sever nakoji igram i projektu je ako dobar i uzivo sam igrati na ovom projeku jesam prebacijo pare s twinki na maina zato el sam se odlucio vrait na maina obrisit mi sve pare ako treba samo me daj te jos jednu priliku el volim monog igrati na ovom projektu i na serveru obecajem da vise necu gresit i jos da na dodam igro sam jos kođ rodaka jedaput zato el sam tamo bio na par dan

Status
Not open for further replies.
Top Bottom