Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Unban appel for G.P 1.1 | Minolina Ashford

Status
Not open for further replies.
Your ID
17573
Players nickname
Jovan Masina
Administrators nickname
Minolina Ashford
Date
May 21, 2023
Time
00:00
Proofs
0000

Jovan Dizna

Player
Player
Dobro vece postovana administracijo. Pisem vam povodom bana koji sam dobio pre 15 dana za G.P 1.1 . Vrlo dobro znam da je to moja greska i dao bih sve od sebe da se to nikad vise ne ponovi. Na ovom serveru sam upoznao mnoge dobre ljude koje slobodno mogu da nazovem prijateljima. Zamolio bih vas puno da mi date jos jednu sansu i obecavam da se ovakva greska nikad nece ponoviti. Kao sto sam vam rekao u prethodnoj objavi jos uvek nisam siguran ko se prijavio na moj nalog, ali sam siguran da cu veoma obratiti paznju na lozinku i druge privatne podatke. Ovo je jedan od najboljih projeklata na kome sam igrao i pored 15 drugih igrica koje imam na kompu svo slobodno vreme sam provodio na Grandu i uzivao u njemu. Molim vas jos jednom da mi date drugu sansu. Hvala vam na odvojenom vremenu da procitate moju objavu i unapred hvala na odluci koju donesete ma koja god ona bila. Prijatno vece.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom