Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
37888
Players nickname
Ilija Milanovic
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Jun 4, 2023
Time
8:39
Proofs
xxx

Ilija Milanovic

Player
Player
Postovani Abrahame zamolio bih tebe i celu administraciju ako bi ste imali srca da mi vratite moj main acc. Meni je neko usao na acc ne znam kako i vi ste mene banali mislim ne razumem zasto,potrosio mi je sve 2m dobio sam otkaz iz organizacije i bio sam trazeno lice.Kada me je drug video da se u radnom odelu vozim po gradu pozvao me je preko discorda jer je mislio da sam to ja pa sam mu ja sherao screen i dokazao mu da to stvarno nisam ja on ga je pratio zvao admine da specaju tog lika koji mi je uzeo acc kada ga je moj drug nesto pitao on je pisao kao sjebao mi se mikrofon ili ogluveo sam nije hteo da pokaze svoj pravi glas onda je on izasao iz igrice i kada sam ja usao video sam da mi je potrosio sve pare i da sam bio trazeno lice .Imam i dokaz kako mi je pisalo kada sam hteo da udjem u igru ovaj nalog je vec aktivan.Pazicu sa kojim ljudima se druzim na grandu da ne bi ponovo doslo do istog problema.Hvala unapred srdacan pozdrav!

1. [1:18 PM]

Status
Not open for further replies.
Top Bottom