Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
37278
Players nickname
Gustavo Barbarossa
Suspect ID
30082 40516
Date of violation
Jun 4, 2023
Time of violation
19:25
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=aPfAUf9WCSQ&feature=youtu.be

Gustavo Barbarossa

Bottega
Player
Da ne kacim POV cele RP situacije od 45min, gospoda policajci nas ismevaju, i govore mi kako ne poznajem pravila grada i nece da daju legitimaciju, jer eto ne moraju, kazu da dodjem juce, posto ja ne mogu da ih naucim pameti, naucite vi ove korumpirane policajce!

Djordje Bakmaz

Player
Player
Da ne kacim POV cele RP situacije od 45min, gospoda policajci nas ismevaju, i govore mi kako ne poznajem pravila grada i nece da daju legitimaciju, jer eto ne moraju, kazu da dodjem juce, posto ja ne mogu da ih naucim pameti, naucite vi ove korumpirane policajce!
Fail rp sahp

Hienn

Player
Player
oces da mi kazes da imas POV svega toga na kanalu tvom na yt al nemas POV kad ste RDM-ali, radili RP2WIN i MG ko kuca samo da bi ste ispali neduzni?

Gustavo Barbarossa

Bottega
Player
Ja pusku u inventaru nemam vec 2 dana tako da ne znam kakav RDM?MG i Rp2Win?
Naravno da cu reportati, kad se pravite pametni i podjebavate nas a mi lepo dosli po nase pare da Vas ne bi smo tuzili vladi, pravimo RolePlay, ali ocigledno vi ne znate sta je to

Hienn

Player
Player
Puske nema 2 dana 😂
RP pravis tako sto radis rp2win i menjas situaciju radeci MG da bi ispao pametan, POV hapsenja neces da dobijes jeri nisi ni ti poslao jer znas sta si radio (MG, RDM). Valjda znas da je laganje administracije strogo kaznjivo. Lepi pozdravi.

Gustavo Barbarossa

Bottega
Player
Lepi, prepametni, koliko si upucen ili ti ne upucen, ja hapsen uopste nisam bio.Pre nego sto komentarises, i lupas gluposti kao Maksim po diviziji, raspitaj se sta je i kako bilo.LP

A

Ahmed Radetinac

Guest
Guest
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam Prihvatiti ovu zalbu.​
  • ID 40516 dobit ce kaznu za FailRP​
  • ID 30082 dobit ce kaznu za FailRP​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom