By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!puhahahahaha max federov
puhahahahahaha ülkeye hiçbir faydası olmayan vasıfsız insan topluluğu federov family 12 13 yaşındaki çocuklar bana vatan sevgisini öğretmeye çalışıyor terorist diyor oyunda beni öldürünce veya buradan bu videoları atınca vatan kurtarıldı moduna girmiyorsunuzdur umarım
puhahahahahaha ülkeye hiçbir faydası olmayan vasıfsız insan topluluğu federov family 12 13 yaşındaki çocuklar bana vatan sevgisini öğretmeye çalışıyor terorist diyor oyunda beni öldürünce veya buradan bu videoları atınca vatan kurtarıldı moduna girmiyorsunuzdur umarım
kudurukpuhahahahahaha ülkeye hiçbir faydası olmayan vasıfsız insan topluluğu federov family 12 13 yaşındaki çocuklar bana vatan sevgisini öğretmeye çalışıyor terorist diyor oyunda beni öldürünce veya buradan bu videoları atınca vatan kurtarıldı moduna girmiyorsunuzdur umarım
senin o terorist götünü bir sikerim çocuk siktir git lan dağına köpek senipuhahahahahaha ülkeye hiçbir faydası olmayan vasıfsız insan topluluğu federov family 12 13 yaşındaki çocuklar bana vatan sevgisini öğretmeye çalışıyor terorist diyor oyunda beni öldürünce veya buradan bu videoları atınca vatan kurtarıldı moduna girmiyorsunuzdur umarım