Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
23828
Players nickname
Mone Shuxna
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Jun 6, 2023
Time
00
Proofs
https://imgur.com/a/SOwy9Gq

Mone Shuxna

Player
Player
Dragi abrahame ja se stvarno izvinjavam sto moram da budem forum ratnik i trosim troje i moje slobodno vreme, ali jedan decak pod imenom igor furlan 11021
abjuza moje strimove "SS",kvari moj rp u vise navrata cak mi je nabio i upozorenje na porodicu kad mu je dosadno malo izvredja usput nicim izazvano. Ja sam smatrao da mogu to da resim bez zalbi na forumu ali izgleda ipak ne.

Dana 03.06.23 ne mogu da dokazem da je radio strim abjuz ali koincidencija da dodje u 18:59h i krade panele pritom smo svi tu i imamo 10 gotovih baterija u punom satu je
stvarno mala, 3 covekao boje ali on ne mari na to nego se zalece direkno na panele koji su gotovi, krseci vise pravila servera. Kad nije uspeo da ukrade panele kaci zalbu na
forum ili mu je od samog starta to bila poenta ne znam.

link zalbe : Approved - Massive rule break I Shuxna Dynasty

dana 04.06.23 izgleda nije zadovoljan sto ne bleim na panelima da vidi kad moze da ih ukrate i bez ikakvog razloga me vredja na strimu.

screan shot od strima : Screenshot
njegov Yt profila : Screenshot

ali nije ni to kraj, reko sam mu da mi se javi na diskord da porazgovaramo, vidimo u cemu je problem ima li sta protiv mene ili moje porodice. Kroz prepisku sam svatio da je njemu interesantno nabijati varnove ljudima i ostavljati "hejt komentar na YT". Susrecem se sa strim abjuzom svakodnevno i dobro se nosim ali preko vredjanja mene licno ne mogu da predjem ali ipak pokusavam da resim na dostojanstven nacim i zaobicem forum sto je vise moguce ali neki ljudi ne svataju to ocigledno. Hvala na odvojenom vremenu.

Preiska sa diskorda :

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Ovo je sekcija za zalbe na admina, postavite vasu zalbu na zalbe za igraca

Status
Not open for further replies.
Top Bottom