Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
14018
Players nickname
Ante Tigamochi
Administrators nickname
Abraham_Elkhabib
Date
May 1, 2023
Time
00:00
Proofs
None

Ante_Escobar

Ante Escobar
Player
Poštovani tim Grand Roleplay GTA 5 servera,

S obzirom na nedavni događaj koji je rezultirao mojim banom, želim ovim putem iskazati iskrenu žaljenje zbog svojih postupaka. Duboko žalim zbog svojih neprimjerenih komentara i vrjedanja usmjerenih prema serveru, te shvaćam da su takvi postupci neetični i protiv pravila zajednice.

Prvo i najvažnije, želim naglasiti da priznajem svoju pogrešku. U trenutku frustracije i emocionalne napetosti, nisam razmišljao o posljedicama svojih riječi. Shvatio/la sam da sam na taj način uznemiravao i narušavao iskustvo drugih igrača na serveru, kao i posao i trud koji ste uložili u stvaranje ove izvanredne igraće platforme.

Molim vas da prihvatite moje iskreno izvinjenje i osiguravam vam da se takvo ponašanje neće ponoviti. Razumijem da je Grand Roleplay GTA 5 server zajednica koja teži stvaranju ugodnog i inkluzivnog okruženja za sve igrače. Svjestan/na sam da sam svojim postupcima narušio tu harmoniju, i to mi je iskreno žao.

Ovim putem želim izraziti svoju predanost promjeni. Spreman/na sam poduzeti sve korake potrebne kako bih se poboljšao/la kao osoba i kao sudionik na vašem serveru. Shvaćam da je povjerenje nešto što se mora ponovno izgraditi, te sam voljan/na preuzeti svu odgovornost za svoje riječi i djela.

Molio/la bih vas da mi pružite priliku da pokažem da sam naučio/la lekciju iz ovog iskustva. Obećajem vam da ću se pridržavati svih pravila i smjernica vaše zajednice, te ću biti konstruktivan/na, podržavajući/ća i poštovan/a prema svim članovima.

Unaprijed zahvaljujem na razumijevanju i iskazanom povjerenju. Nadam se da ćete uvažiti moju molbu za unban i dati mi priliku da se ponovno pridružim Grand Roleplay zajednici. Spreman/na sam uložiti napor u izgradnju pozitivne interakcije i doprinositi zajednici na konstruktivan način.

S poštovanjem,

[Ante Tigamochi]

Status
Not open for further replies.
Top Bottom