Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Ban za kradu iz skladista | Ante Escobar

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
33595
Players nickname
Ante Escobar
Administrators nickname
Abraham_Elkhabib
Date
Mar 1, 2023
Time
00:00
Proofs
None

Ante_Escobar

Ante Escobar
Player
Dragi tim Grand Roleplay GTA 5 servera,

Pišem vam s velikim razočaranjem i žaljenjem zbog bana mog accounta Ante Escobar (ID: 33595) zbog moje nepromišljene radnje krađe iz skladišta vlade.

Prvo i najvažnije, želim iskreno ispričati zbog svojih postupaka. Shvaćam da sam pogriješio i da sam povrijedio pravila zajednice. Nisam bio svjestan koliko takve radnje utječu na iskustvo drugih igrača i ozbiljno narušavaju integritet Grand Roleplay servera.

Moj postupak nije bio razborit ni odgovoran. Bio sam previše uzbuđen zbog prilike za uzbuđenje i avanturu da sam zaboravio na posljedice svojih djela. Sada shvaćam koliko sam pogriješio i kajem se zbog toga.

Molim vas da prihvatite moje iskreno kajanje. Želim vam pokazati da sam naučio iz svoje pogreške i da sam spreman preuzeti odgovornost za svoje postupke. Obećavam da ću se pridržavati pravila zajednice, biti bolji igrač i doprinijeti pozitivnom okruženju na serveru.

Molim vas da mi pružite drugu šansu. Razumijem da će biti potrebno vrijeme da povratim vaše povjerenje, ali obećavam da ću uložiti sve napore u to. Želim biti dio Grand Roleplay zajednice i doprinijeti na pozitivan i konstruktivan način.

Hvala vam na razumijevanju i vremenu koje ste izdvojili da pročitate ovu molbu. Nadam se da ćete uvažiti moj zahtjev za unban i dati mi priliku da se iskupim za svoje postupke.

S poštovanjem,

Ante Escobar

Status
Not open for further replies.
Top Bottom