Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
xnxx
Players nickname
Lukas Youkai i Siya Ashe
Suspect ID
3538 3780
Date of violation
Jun 7, 2023
Time of violation
19:25
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/356956/

rodrigo rodiguez

Player
Player
Poštovanje, biću kratak i jasan.

Igrač ID 3780 odnosno Siya Ashe imao je interakciju sa svojim main accountom - odnosno sa ID 3538 - Lukas Youkai i sa tim je prekršio Generalno pravilo - 1.8 Zabranjeno je komuniciranje između vašeg glavnog računa i twinka. Svaki prijenos imovine ili novca dovest će do TRAJNE zabrane oba računa.

Kako se tačno to dogodilo pročitajte u nastavku.

Alex Makedonac posudio je između 150$ i 180$ miliona (tačan iznos možete vidjeti iznosu koji je uplatio Alex Makedonac, a koji je podigao Vajo Mašina ID 1015) Lukasu Youkai odnosno Siya Ashe kako se sad zove na twinku čiji je ID 3780.

Novac je prebacio putem familijarnog balansa osobi po imenu Vajo Mašina - ID 1015, na dan 22.4.2023. Ako datum nije tačan, provjerite datum kada je Alex Makedonac uplatio tu količinu novca, a kada je istu količinu (umanjenu za fam porez) podigao Vajo Mašina ID 1015.

Vajo Mašina - ID 1015 zauzvrat kao garanciju za dug prebacio je na njega (liderstvo) familiju po imenu Phoenix zajedno sa drug labom (6/8 na mapi) koji je bio u vlasništvu Hydra familije, odnosno main accounta osobe po imenu Lukas Youkai ID 3538.

Lokacija drug laba prikazana na mapi, tako da možete provjeriti historiju vlasništva istog:
Dokaz o prebacivanju vlasništva familije imate ovdje: Approved - Phoenix | Neformalna Organizacija

"Promjena lidera Staro ime lidera: Vajo Nyokosuzi Novo ime Lidera: Dasha Daemon Discord novog lidera: AlexBoy#2355 Forum novog lidera: AlexMKD"

Od tog novca trebali su bidovati autoradionicu koja je dan poslije (23.4.2023) izašla na aukciju (najbolja radionica u gradu - kod Vlade), ali im to nije pošlo za rukom jer nisu imali dovoljno novca za te transakcije.

Poslije toga bacili su se u skupljanje novca kako bi kupili car sharing br. 5 koji je izašao posljednji na aukciju između 4.5.2023 i 6.5.2023. ne znam točno datum kada je izašao na aukciju to vjerovatno možete provjeriti sami u logovima).

Vajo Mašina ID 1015 kupio je car sharing br. 5 za oko 512$ - 515$ miliona na aukciji (ne znam tačan iznos, tako nešto je u pitanju) i dodatno su platili oko $100 Miliona Kayn Darkinu jer nije nabijao cijenu na aukciji što mu je također isplaćeno preko fam. balansa u roku od dan, dva poslije aukcije.

Također u tih par dana prebačen je car sharing br. 5 na Siya Ashe ID 3780 i na taj način došlo je do interakcije maina i twinka dotičnog (main ID 3538 Lukas Youkai - twink Siya Ashe ID 3780 - prodan je fam. biznis odnosno drug lab 6/8 na mapi i dio novca za kupovinu sharinga br. 5 potiče iz tih izvora).

Pored prekršenog G.P 1.8 dotični Lukas pokazao je još jednom da ima obraz kao đon i nije vratio dug Alexu Makedoncu i na taj način ga je prevario kao i ostale članove Shuxna familije koji su posudili dio novca da bi se kupio sharing br. 5).

Alex Makedonac je prodao drug lab (6/8 na mapi) familiji po imenu Wolwes Balkan (jer mu Lukas nije htio vratiti pare tako da je morao prodati drug lab) koja je sada vlasnik tog drug laba/fam biznisa za otprilike 150$ - 170$ Miliona kako bi pokrio minus koji je nastao tako što je Lukasu posudio novac.

Direktne interakcije njegovog main i twink accounta nema, ali ima indirektne, na način na koji sam ovo napisao.

Svi znamo kako je došao do tog novca i da su odjednom nestali svi familijarni biznisi sa familije Hydra, iako ni jedan jedini biznis nije otišao na aukciju.

Ako se ovakve stvari dopuštaju, danas sutra će neko uraditi istu stvar i sve ulagati u familijarne biznise i nakon određenog vremena ili bana, prebaciti ih putem poznanika, prijatelja i članova familije na svoj twink account i sa tim "oprati pare" kroz indirektnu interakciju main i twink accounta.

Ja se nadam da ovo neće proći nekažnjeno, jer sam vidio da je slična žalba ovog tipa na dotičnog odbijena: Rejected - G.P 1.6, G.P 1.7 i G.P 1.8 | ID: 3538 i 3780

Ta žalba je odbijena vjerovatno jer nisu postojali dokazi o interakciji maina i twinka, ja sam poslao sve potrebne informacije. Na vama je da provjerite logove i da utvrdite da li je istina ovo što sam rekao ili nije.

Dodatna napomena: mnoge druge stvari/itemi nalaze se kod npr. Moneta - lisica sa Lukasovog main accounta koja je prodana to jest data kao garancija za novac. Ostale stvari možete provjeriti preko logova.

Molim vas da ovo bude detaljna, korektna, ako treba i jako duga provjera, samo da se utvrde krivci i da se konačno kazne odgovorni za ovakve stvari jer ovo više ništa nema smisla, ako im se popusti u kršenju ovakvih pravila onda će to svi raditi i dat ćete im vjetar u leđa da rade šta im padne na pamet i da se na kraju krajeva izvuku za prekršeno pravilo odnosno za prekršena pravila.

Također zamolio bih da ovu žalbu pregledaju Mujo ili Abraham, jer je dotični Lukas "na ti" sa mnogim drugim administratorima, i jedini način da ovo prođe bez problema i sa fer pretragom je taj da žalbu pregledaju Mujo ili Abraham ili osoba od povjerenja za koju oni odluče da treba pregledati ovu žalbu.

Hvala na čitanju, nadam se da će se konačno stati u kraj ovakvim osobama, kršenjima pravila i da će ova žalba rezultirati njihovim trajnim banom.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom