Oduzeta mu je komunikacija a dolazi prijatelj i ubija ga i dovrsava iz vise pokusaja.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zaključiti žalbu.
Dostavite POV od početka situacije.
Dostavite POV koji nije editovan/trimovan.
Imate 8h da dostavite.
Rev mi nije ni preko kolenaima rev do poda administracijo pogledajte pov ban na 60 dana
Po cemu je ne dozvoljen ajde reci mi doktorene dozvoljeni rev
Ja redux ne koristim sta je vamaDali je dozvoljen redux koji osoba koristi? Da znamo u buduće Minolina Ashford
Nema pravila koje kaze da nije dozvoljeno pucati u helikopterLele o cemu prica bata, admini neka provere logove ljudi koji su pucali, ja nemam nikakvu povezanost sa njima ubijali su me stranci, ne vidim poentu zasto bih radio mg a pritom ispunjavam zahtev i bacao sam oruzje, cak sam i podigao ruke cim sam ustao, a ti se malo self reportas legendo, pucas u heli i koristis nedozvoljeni rev
HAHAHAHAAH ne vidi razlog, svetli u mraku i ima rev duzi od sotkeTakodje minolina ja sam sada promenio skin za rev ali me zanima tvoje misljenje i reci mi ti da li je onaj skin za rev dozvoljen posto ja ne vidim razlog zasto bi bio ne dozvoljen
I dzabe ga sad brises kad si ga vec koristio u pov-uTakodje minolina ja sam sada promenio skin za rev ali me zanima tvoje misljenje i reci mi ti da li je onaj skin za rev dozvoljen posto ja ne vidim razlog zasto bi bio ne dozvoljen
Rp2win? pucas coveka u helikopteru a pritom znas da on tebe ne moze da puca iz vozila, ne dajes mu fer sansu da izadje iz helijaNema pravila koje kaze da nije dozvoljeno pucati u helikopter
On je nas pucao sa krova na koji ne moze da se popne bez helikoptera na isto ti dodjeRp2win? pucas coveka u helikopteru a pritom znas da on tebe ne moze da puca iz vozila, ne dajes mu fer sansu da izadje iz helija
momci dobija se ban 3 dana za abusanje blinde niste culi?Oduzeta mu je komunikacija a dolazi prijatelj i ubija ga i dovrsava iz vise pokusaja.