Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
4210
Players nickname
Beli Johnson
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Jun 10, 2023
Time
0000
Proofs
https://imgur.com/a/ODDXNXo

Johnson

Player
Player
Postovanje, voleo bi da dobijem Unbl znam da mi je receno da nije appelable ali da pokusam posto su neki ljudi dobili unBL za istu stvar naprimer kao sto je Kole Reyli- (Approved - Unban Appeal | Ivkezz Obama) isto tako vezano za Haubicu koji je pricao neke lose stvari na strimu o adminu i Abraham je odbio uz reci "odbijeno igrac ovo prica na lajvu svi dokazi nisu validni" (Reviewed - Za Abrahama) Ja bih voleo da mi date poslednju sansu makar za 1 acc, posto je u pitanju trashtalk koji nije radjen na serveru nego verovatno na disc posto se ja toga zaista ne mogu setiti, izvinjavam se jos jednom ako se neko od admina osetio uvredjenim posto sam siguran da nista lose nisam pricao za server sa obzirom da sam 105lvl i u top5 sam po lvlu na serveru sto dokazuje da mi se server svidja cim sam taj lvl, mislim da mozete da mi pruzite poslednju sansu da igram na serveru i mislim da je taj neki admin previse licno svhatio moje reci posto sam 100% siguran da nisam nista lose pricao za server.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom