Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
7535
Players nickname
Michael Desanta
Administrators nickname
Andrija Stanisic
Date
Jan 18, 2022
Time
21:20
Proofs
postoji u kaznama mozete provjeriti

Michael Desanta

Player
Player
dakle covjek me jaila za pravilo 2.1 koje glasi: Imena moraju biti realna, povezana s imenima u stvarnom svijetu i ne mogu se koristiti imena poznatih osoba. Dakle ime Michael Desanta koristim neko dulje vreme i nikad nije bilo problema do sad di me je covik demorgan zbog imena, ako je vec pravilo tako opisano onda je moje ime uredu sad ono pitanje kako je uredu e pa ovako Michael Desanta nije ime Real life glumca vec karaktera u igrici, isto ime koristim vec skoro 2 godine na roleplay serverima i nikad nigdi problemi al nema veze drugi roleplay vazno je da tu se nece kazniti igrac sa imenom Sofia Vergara koja je Real life glumica, ali kaznit ce se karakter iz igrice rly? znaci da ne bude zabune Michael Desanta je realno ime moze ga se dobiti u pravom zivotu na papiru (ne pitajte kako znam ali provjereno znam da je legalno ime i prezime u hrvatskoj koje se moze koristiti) dakle glumac koji je dao glad karaktera i izgled je NED LUKE ok znaci da sam se u igrici naazvao NED LUKE to bi bilo krsenje pravila 2.1 ali ovako ne krsim pravilo jer je to izmisljeni lik iz igrice te je po samoj logici ime moguce koristiti na serveru, iako postoje mnoga druga imena koja su nerealna i zapravo se ne mogu koristiti kao naprimjer LAZY i to je covjeku ime hmm realno??? dakle trazim samo da mi se dadne nazad dozvola da vratim ime i da me se ne kaznjava zbog tog imena jer pravilo nije prekrseno ime nije od prave osobe, hvala.

Andra Obama

Sladji sam od meda
Player
Prijatelju pomesao si, kaznu ti je dao kolega Andjelko Djingos.

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Postovanje, ime vam je okej i bit ce dozvoljeno za koristiti. Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom