Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7906
Players nickname
Evion Gold
Suspect ID
12810
Date of violation
Jan 18, 2022
Time of violation
21:20
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=-6N2zgtW_-o

Evion White

Player
Player
Postovani Admini ovdje se vidi :

ID 6937
ID 12810
ID 9626

-Vrijedzanje

-Provokacija

i to sve pred Adminom "Jesus Reus" koj nije nista uradio da to spreci.. dok su oni u to uzivali i provocirali..
nakon toga 2h Kasnije su me prepoznali po ID-u i (ako sam nosio Masku) i dalje poceli da me Vrijedaju i ubili na BM (POV nemam na zalost.. al sam molio Admina za spec ali nazalost zakasnijo malo "Leon Irac"

Hvala

$ky

Player
Player
Admin je dosao tu za situaciju prije toga i nakon toga je otisao off duty i ocigledno je AFK bio tako da se radnja odvija u IC chatu.
Prije toga si pricao *IN CHARACTER* pa smo te mi vrijedjali in character.
Ako si se stvarno uvrijedio na rijec "majmune" koja je bila u IC smislu onda svaka cast.

Ovo za BM slobodno postavi POV, znam da ga imas i znamo obojica zasto ga neces postaviti xD

Tom Henkins

Player
Player
pozdrav vidim da samo stavljas video zapise za koje je decko odlsuzio kaznu evo ti sada samo jedan video da te podsjetim sta si ti uradio,ako ti nemas mi imamo + poznali smo te po odjeci i glasu pozzz
:)

Last edited:
  • Like
Reactions: $ky

Evion White

Player
Player
Admin je dosao tu za situaciju prije toga i nakon toga je otisao off duty i ocigledno je AFK bio tako da se radnja odvija u IC chatu.
Prije toga si pricao *IN CHARACTER* pa smo te mi vrijedjali in character.
Ako si se stvarno uvrijedio na rijec "majmune" koja je bila u IC smislu onda svaka cast.

Ovo za BM slobodno postavi POV, znam da ga imas i znamo obojica zasto ga neces postaviti xD
ajd ne lupetaj ima POV kako Admin mjenja Svoje ime sa ID ! a reci kako ste vi mene onda na BM prepoznali? po ID-u jel?super MetaGaming !!! ja sam nosio masku kako ja znam na prvom Slucaju ! ako admin bio AFK kako moze njegov Charakter da hoda? cudno jel? vi ste mene vrijedali pred adminon dok je bio Dostupan !!

$ky

Player
Player
ajd ne lupetaj ima POV kako Admin mjenja Svoje ime sa ID ! a reci kako ste vi mene onda na BM prepoznali? po ID-u jel?super MetaGaming !!! ja sam nosio masku kako ja znam na prvom Slucaju ! ako admin bio AFK kako moze njegov Charakter da hoda? cudno jel?
Prepoznali smo te po izgledu xD. Na videu se vidi kako nisi promjenio odjecu, stvarno mislis da nekog briga da ti memorizira ID?

"Pucanje je bilo po autu"

xD

Evion White

Player
Player
Prepoznali smo te po izgledu xD. Na videu se vidi kako nisi promjenio odjecu, stvarno mislis da nekog briga da ti memorizira ID?

"Pucanje je bilo po autu"

xD
ne zaboravi mi smo bili OC u prvom slucaju!!! ja nisam nista morao da mjenjam jer me ne poznajes ! MG brate

Tom Henkins

Player
Player
pre toga si poceo sa MG ;) poz
Samo ti tjeraj svoje mi cemo svoje,imaju admini koji ce da pregledaju i daju svoju odluku mene si prijavio ia ko ti ja na tvoju prijavu ni jednom nisam rekao "Majmune" ja sam rekao da necu da idem sa farme i da me ne mozes istjerat ali otom potom,nauci sta kako funkcionise :)

Jokic Veljko

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Sve vredjanje je bilo IC, u odbranu admina nije bio on duty, takodje admin je u tom trenutku bio afk, otisao je u glavi da odradi nesto.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom