Sve u pov-u
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!opaaa i ovdje se vredjasssIstina, debil puca bez razloga, kazna odma.
au brate al ti vredzas ooc i + mg + vdm ovo treba kazniti pod hitnoSve u pov-u
i molicu administracijo da se ovaj lik kazni za vredzanjeIstina, debil puca bez razloga, kazna odma.
i drugi put stavite cjeli pov auuuSve u pov-u
pa sam si sebe okacijomomci takodjer rade lagani PG ruse bandere i sve se vidi na povu.
Ovaj gospodin je u POV-u prekrsio sledece:momci takodjer rade lagani PG ruse bandere i sve se vidi na povu.
znam da jesam,ali pogledaj sta i vi radite,MG,PG i jos vas kolega me gazi autom. 3 prekrsaja lagani warnpa sam si sebe okacijo
nije seri na tutu nego idi sjedi na tutu i vozi u rikverc.Ovaj gospodin je u POV-u prekrsio sledece:
1. FearRP (On sam broji nama troje.)
2. G.P 6.15 (Ubijanje u gradu nema veze sta je brojo nema pravo da puca bez rp razloga)
3. MG (Prica na discordu)
4. PG (dok ga ovaj gazi on govori bravo bravo gradski)
5. G.P 3.1 (Kaze liku ovako : "Kidu mali idi seri na tutu")
Molim da se kazni za ova 5 prekrsena pravila (ako ne i vise njih) . Pozdrav!
Brate kad naucis pravila seri, ti radis mg jer si na discordu mi ne, takoder napravio sam popis pravila koje si prekrsioznam da jesam,ali pogledaj sta i vi radite,MG,PG i jos vas kolega me gazi autom. 3 prekrsaja lagani warn
nije MG jer se lijepo vidi na mom video Dragan Gagy da je mutiran tako da MG nijeBrate kad naucis pravila seri, ti radis mg jer si na discordu mi ne, takoder napravio sam popis pravila koje si prekrsio
Imamo pravo raspravljat o temi koja se tice NASI molim administraciju da svaki sljedeci komentar kazni. Da se nebi nastavile prepirke ili slucajno vredjanja
mg je.nije MG jer se lijepo vidi na mom video Dragan Gagy da je mutiran tako da MG nije
kralju moj stavio si pov i tu je administracija da odluci i raspravlja o situaciji. ja sam stavio svoj video i nemamo mi vise sta se raspravljati. bit cu i ja kaznjeni a bome i vi takodjer.Imamo pravo raspravljat o temi koja se tice NAS