Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
2741 , 19524
Players nickname
Xavi Macher
Administrators nickname
Tefo Koturic
Date
Jun 11, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/5S5lf0h

maisony9

:)
Player
Pre svega dobar dan Mujo, Abrahame. Dobio sam ban i na main-u i na twink-u jer sam reportovan od strane istog coveka i nisam imao POV sa eventa.
Na RS projektu igram od recimo samog pocetka servera, igram evente pa moze se reci od tada, nikad mi se nije desilo da nemam POV od neke situacije, eventa itd..
Radio sam novi sistem 3 dana pre samog reporta na mene, od radjenja sistema desavao mi se BUG sa AMD-om gde nisam mogao da ga pokrenem ili da snimam uopste, nisam hteo da koristim druge programe jer znam da vecina nisu dozvoljeni.. PC mi je bio kod majstora gde je i popravljeno i sad mogu snimati, znam da je moja greska sto sam isao uopste na event bez POV-a ali nisam ocekivao da ce me iko reportat jer sam isao iz zabave sa drugarima. Voleo bih da dobijem unban ili bar nekako da mi smanjite kaznu ako je moguce jer nisam imao nameru da ikom upropastim igru ili da prekrsim pravilo a i siguran sam da se vise nece ponoviti jer sam svaki POV uvek imao do sad kao i sto cu i ubuduce..

Hvala na izdvojenom vremenu, sve najbolje.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom