Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Ban za Streamlabs OBS | Lil Trajko i Tefo Koturic

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
32860
Players nickname
Yubel_Inquinity
Administrators nickname
Lil_Trajko Tefo_Koturic
Date
Jun 11, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/3vHrnLf

fakeyubel

Player
Player
Dokaz sa zalbe na losPD: Rejected - LosPD | ID 2212 ( 1 )

Namerno sam pokrenuo snimanje na Streamlabs obs-u
U snimku se moze lepo videti da sam ostavio lepo scene da se vide kao sto su:
Display Capture - Snima sve zivo sto se desava na mom ekranu makar otvorio bilo kakvu glupost
Audio Output Capture - Snima svaki moguci zvuk sto se cuje na mom racunaru
Audio Input Capture - Snima moj mikrofon
Znaci isto je ko da snimam sa svakim mogucim programom

Slika bana:
( 2 )

Zalba je bila prihvacena kad sam lezao u zatvoru 2h i sto sam dobio kaznu od 50.000$ i nikakve mere niste podneli

Zalba na admina:
Approved - Jail za LTA | Aleksa Cartier ( 3 )

Jos se vracam na temu iz link-a ( 1 ) zalba na pd-a je bila zato sto se bahato ponasao prema meni neprekidno mg radio videlo se u klipu da prica u prazno jer ocigledno sa nekim prica na discordu jos kad me zaustavljao nije mi dao niti znacku niti opisao svoju zivotnu biografiju da on meni moze kopati po gepeku kako on zeli
Po roleplay-u ja njega ne znam moguce da nije bio ni policajac sta ja znam to radi svoje sigurnosti sam radio. Jos na kraju snimka zove me psetom.

I valjda na kraju taj PD je takodjer i admin ( ista osoba ) ili ne znam

Glavne tacke Zalbe:
Zahtev za unban
I da se nesto uradi sa adminom

Aleksa Cartier​

Jer dzabe sam pisao proslu zalbu kad sam lezao u zatvoru 2 sata dobio 50.000$ kazne i na kraju ban

Ne trazim da nista ne uradi oko policajca jer nije to tema za ovo a i ne mozete vi nista promenuti oko njegovog "rpanja"

Status
Not open for further replies.
Top Bottom