Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Adnan Mulaomerovic

Nema miline bez Krajine nit raja bez rodnoga kraja
Player
Ime: Adnan Mulaomerovic
Pol: Musko
Godina rodjenja: 16.12.1985.
Starost: 37
Rasa: Bijela
Nacionalnost: Bošnjak
Mijesto rođenja: Bihac
Otac: Smajo (Žuti)
Majka: Rasema (Raso)
Težina: 80kg
Visina: 191cm
Boja očiju: zelena
Boja kose: smeđo-crna
Tetovaže: Lice, obje noge i obje ruke
Prednosti: Spretan, Pametan i sve mu ide od ruke
Slabost: ima slabe živce

Zivotna prica:
Sve je pocelo u Bihacu 16.12.85god, kad sam se rodio. Zivio sam sa svojim ocem Smajom u maloj kucici skoro raspaloj. Majka me je napustila i otisla u inostranstvo, u Njemacku i gore se udala. Ja i otac smo zivjeli sami. On nije trazio drugu zenu jer nju nikad nije prezalio. I tako sam ja bez majke rastao i skolovao se, kad sam malo odrastao primjetio sam da imam zelju za oruzjem, vojksom, autima i motorima. Otac mi je bio lovac i automehanicar. Tako da sam sve to seji mogao priustiti. Krenuo sam snjim u lov i svaki dan radio snjim mehaniku. Ni jedan lovni dan nisam propustio svaki sam tu bio. Doslo je vrijeme i za vojsku, vec sam imao puno iskustva sa oruzjem i dosta patriotizma u sebi, bilo mi je zadovoljstvo odsluziti vojni rok. Nisam rekao da mi je brat poginuo u ratu i da zbog toga imam malo slabe zivce jer sam bio mlad kad je bio rat i neznam kako sam ostao imalo normalan.
Nastavio sam snjim ici u lov i raditi mehaniku dok jednog dana me nisu zvali u SAD, moji drugovi. U LA, otisao sam tu se moj zivot iznenada promijenio. Udruzio sam se u bandu, tu je moj drugi zivot poceo i dan danas ga zivim. Imam iskustva sa oruzjem drogom i sa svim drugim poslovima. Danas sam tu gdje jesam i recicu vam par stvarbi koje niste znali.

-Adnan moze da vezuje, vuce za sobom,podize, pruza prvu pomoc, pretrazuje, uzima gotovinu, i krade stvari iz ranca sa revolverom ili kratkim oruzjem jer ga je Smajo obucio. (pazicu na PG)

-Adnan moze koristiti ilegalno oruzije (XXX)
zbog svog iskustva.

-Adnan moze da koristi sve vrste opojnih sredstava radi svoje zavisnosti.

-Adnan je kratak sa zivcima pa ne trazi vise od jednog validnog dokaza da bi nekog ubio. (Pazicu na G.P 6.15)

-Adnan moze da prica na radio dok drzi taoca ,ili ima pistolj u ruci ili dok ima kratko oruzije. (Pazicu na PG)

-Adnan moze da koristi sve vrste heavy oruzja jer je u vojsci bio visi cin i obucavan za to.

-Adnan moze da podize stvari i sve vrste municije i oruzja sa poda sa revolverom zbog obucenosti i spretnosti.

-Adnan moze da vozi auto sa revolverom u ruci jer je jedno vrijeme bio vozac u bandi. (Ne sa puskom jer se krsi PG)

Biggus Nibbus

Player
Player
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

S obzirom da se radi o personalnoj biografiji sve stvari vezane za organizaciju vam nisu dozvoljene

Status
Not open for further replies.
Top Bottom