Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
550
Players nickname
Jackall Karabaja
Suspect ID
10533
Date of violation
Jun 12, 2023
Time of violation
14:10
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=TLNVhhaRCqE

ThommyGun Burt

Player
Player
Pripadnik porodice Venom nicim izazvan bez razloga ubija jednog clana te izlazim da pitam sta je rec ubija me iz 1 hit takodje zelio bi da se proveri dali koristi kakav cheat jer vidite da imam full healt ubija me iz 1 hit !

Rame Relizz

Player
Player
Kao sto vidite ja sma ga ubio jer je geto i nije bilo 10min pred event i kao sto se vidi ubio sam ga revolverom pa onda kratkom sotkom vidi se sve lepo na snimku

Duki Suzzuki

Player
Player
Pripadnik porodice Venom nicim izazvan bez razloga ubija jednog clana te izlazim da pitam sta je rec ubija me iz 1 hit takodje zelio bi da se proveri dali koristi kakav cheat jer vidite da imam full healt ubija me iz 1 hit !
U Ghetto si bato 13min pred event moze da te ubije ko god hoce.

Rame Relizz

Player
Player
Hahahahahha jasnose vidi i na tvojim heltima prvo revom 64 pa krarkom sotkom 51 o cemu da pricamo em je bilo 14 i 7 i nije bilo 10min pred event i ja imam pravo da te ubijem jel je geto

ThommyGun Burt

Player
Player
Hahahahahha jasnose vidi i na tvojim heltima prvo revom 64 pa krarkom sotkom 51 o cemu da pricamo em je bilo 14 i 7 i nije bilo 10min pred event i ja imam pravo da te ubijem jel je geto
dobro admin ce da vidi al ubio si me iz hita postavi ovde pov i dokazi suprotno

Rame Relizz

Player
Player
Nek admini uspore video na 19 sec i nek ga stave na 0.25 brzinu videa i vide ce da sam te prvo revom pa sotkom

Status
Not open for further replies.
Top Bottom