Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
24407
Players nickname
Jigoro Kano
Administrators nickname
Relja Shayk
Date
Jun 12, 2023
Time
18:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/402042/#post-1463339

Jigoro Kano

Player
Player
Poštovana administracijo, dobio sam ban za G.P 1.7. Smatram da smo nepravedno dobili ban zbog lažnih dojava... Ja svoju crnu ski masku nisam dao na razmjenu Fixonu, moja crna ski maska uopšte nije kod njega, on je svoju ski masku kupio od istog koji se žalio na nas za 25m... Ja sam svoje stvari prodao 55% od državne vrijednosti, a itemi poput ski maske ne idu na aukciju i nije im državna vrijednost 5m. Ja sam Fixonu dao pixel naočale, ljubičastu ski masku, ljubičasti vans, bijeli tech fleece i majicu nekakvu bezveze, ništa što krši pravilo G.P 1.7. Između mene i Dukija postoji prekršeno pravilo, nesvjesno smo to uradili... Crni LV koji smo dobili od femwara je kod njega u gepeku od auta Bodhija, jer sam smatrao da on nema državnu vrijednost i mislio sam da se smije dijeliti item sa femwara... Smatram da smo najviše kažnjeni jer je dotična osoba dobila blacklistu, a sad namješta koga god jer nažalost ne može pristupiti svom acc. Najviše mi je ovdje žao Fixona koji je bio lider Familiesa, nije uopšte prekršio G.P 1.7... kod njega su moje ljubičaste vansice, ljubičasta ski, majica bzvz, tech fleece i pixel naočale... Provjerite detaljno, logovi u roku sat vremena se detaljno ne mogu pregledati. Nadam se pozitivnoj odluci, jer ovdje ništa nema povezano sa Fixonom u vezi G.P 1.7..., Duki i ja jesmo pogriješili nesvjesno. Spreman sam da mi obrišete sav novac ukoliko ste zainteresirani.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom