u POV-U se jasno vidi da ja i moj prijatelj ubijamo njih i dvojica rade cl kako bi oziveli i digli svoje saigrace.Molio bi da se svi OFF-TOPIC komentari kazne. Hvala
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Biografije !
Ma kidare su OBOJICAA sta spominjes marabuntu tocno ako su dvojica?
Molio bi da se svi OFF-TOPIC komentari kazne. HvalaMa kidare su OBOJICA
brate ti sam sebe kasic pucas van red zone svaka casu POV-U se jasno vidi da ja i moj prijatelj ubijamo njih i dvojica rade cl kako bi oziveli i digli svoje saigrace.Molio bi da se svi OFF-TOPIC komentari kazne. Hvala
dokazilegendo ja sam izasao iz igrice 5min pre nego sto ste vi krenuli da se pucate i nisam radio f1
neskriptovana zona burazbrate ti sam sebe kasic pucas van red zone svaka cas
Nisi ti niko da trazis dokazedokazi
mozda te je moj drug ubio jer nemas ruke.SrrryyyyZELEO BIH DA VIDIM POV U KOME SI TI MENE UBIO AKO IMAS DOKAZ LEGENDO
Ako imas dokaz poslaces ako nemaš neces i to je samo dokaz da nisam uradio clmozda te je moj drug ubio jer nemas ruke.Srrryyyy
druze admin ce da osluci ko ce da dostavi pov moj dug te je ubio jer nemas ruke izvini al tako je+spominjes marabuntu kakve ona ima veze sa time
Onda neces da pošaljes pov u kom si me ubio jer ja nisam nio bio u toj situaciji nego oces samo da ispadnes "cool" na forumu i da kacis mene bez ikakvog razloga ako pošaljes pov gde si mene ubio (odnosno nisi jer nisam bio u toj situaciji) ja ti skidam kapu!
druze sta vam nije jasno izasli ste iz igrice u sred pucanja i usli nakon 5 min to je cl zdravo dovidjenja naucite bar pravila
Ali ajde dokazi da me je ubiooo nisam ni bio u toj situaciji jel si normalan tidruze admin ce da osluci ko ce da dostavi pov moj dug te je ubio jer nemas ruke izvini al tako je