Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
4813
Players nickname
Veljko Kartel
Administrators nickname
Minolina Ashford
Date
Jun 13, 2023
Time
23:40
Proofs
https://imgur.com/CLdY195

Veljko Kartell

Player
Player
Pozdrav da li mi mozete reci kada sam delio akaunt ?Verovatno ste mi sa razlogom dali ali ja se ne secam da sam bilo kom igracu dao svoj acc.Danas sam odlucio da ponovo pocnem aktivno igrati ali zbog bana nisam mogao. Oprostite nece se vise ponoviti.Pazi cu ubuduce sta radim.

Veljko Kartell

Player
Player
Pozdrav da li mi mozete reci kada sam delio akaunt ?Verovatno ste mi sa razlogom dali ali ja se ne secam da sam bilo kom igracu dao svoj acc.Danas sam odlucio da ponovo pocnem aktivno igrati ali zbog bana nisam mogao. Oprostite nece se vise ponoviti.Pazi cu ubuduce sta radim.
*Main* i stvarno vam obecavam da se nece ponoviti ja cak nemam ni jednu prijavu na forumu da sam prekrsio neko pravilo.Hteo bih da igram sa starim drugarima koje sam ovde upoznao na grandu pre 2 godine i koji su se vratili aktivno igrati svaki dan.

Veljko Kartell

Player
Player
*Main* i stvarno vam obecavam da se nece ponoviti ja cak nemam ni jednu prijavu na forumu da sam prekrsio neko pravilo.Hteo bih da igram sa starim drugarima koje sam ovde upoznao na grandu pre 2 godine i koji su se vratili aktivno igrati svaki dan.
Prihvatam da mi uklonite sav novac.

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Nalog dijeljen 2022-07-21 18:40:23. Znate li sta ste tad radili?
Zalba na razmatranju

Veljko Kartell

Player
Player
Nalog dijeljen 2022-07-21 18:40:23. Znate li sta ste tad radili?
Zalba na razmatranju
Hvala vam sto ste mi napisali datum.Podsetili ste me dao sam mom bratu da mi plati kucu u igrici,jer nisam bio tu.Ja se jos jednom izvinjavam, prihvatam da mi obrisite sav novac sa mog naloga da bih se vratio na server.Nece se vise ponoviti obecavam.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom