Dobio sam Ban za 6.22 i vidio sam da je vec nekoliko likova dobili drugu sanu za to igram grand vec dugo vreme i sad mi je krivo sto ne mogu da igram zato sto sam banovan i jako puno zelim da produzim igrati grand nisu mi bitni stvari koje imam na tom akauntu slazem se sa tim da mi bude sve obrisano sa akaunta priznajem prekrsio sam to pravilo nisam tad razmisljao o perma banu i jako mi je krivo za sve sto sam uradio do sad vec nekoliko meseci sam banovan i stvarno zelim da nastavim da igram obecavam da necu vise nikada prekrsit niti jedno pravilo koje je banneable i zelim da igram zato sto vecinom od mojih drugova iz makedonije i ostlae drzave igraju na grandu i pucaju se turfaju i tako dalje i ja zelim da nastavim tako sa njima pre svega hvala sto si procitao ovu zalbu i nadam se na pozitivan odgovor
imam mislenje da zalsuzujem unban zato sto mozete i sami pogledat da nisam toliko krsio pravila servera.
imam mislenje da zalsuzujem unban zato sto mozete i sami pogledat da nisam toliko krsio pravila servera.