Ime porodice : Supreme
Leader Porodice : Jovkela Domazet - 38720
Broj kuće porodice: 1757
Discord Leadera Porodice: ⎯ јованн #5900
Forum link od vlasnika porodice: jovann_
Kad smo usli u grad znao sam da moramo biti medju najboljima a nista nas ne sprecava da to budemo.Trenutno se nalazimo na sredini sto pokazuje veliki napredak porodice.Imam momke koji su verni meni i koji su stalno uz mene 24/7 i kojji me podrzavaju ne postoji nista sto bi nas sad moglo spreciti da budemo jabolja familija u gradu.
CILJ PORODICE:
Glavni cilj Supreme porodice je okupiti što više vernih ljudi u pordicu i zajedno s njima osvojit grad. Probat ćemo kupiti što više biznisa i raditi što više poslova bili legalni ili ne. Takođe osvajati porodicne ratove. Supreme porodica trenutno ne posjeduje ni jedan biznis. Ali planiramo uzeti farmu krava te možda naftine bušotine i neki biznis. Svako od nas je posedovao privatne biznise poput bankomata ili neki drugi biznis.
Rankovi u porodici
- Suspend
- Junior
- Thug
- Loyal
- Commander
- Elite
- Assistant
- Boss
- Co-Leader
- Leader
(rankovi su od Suspend(najslabiji) do Leader (najjaci).)
Pravila porodice:
1.Obavezno postovanje svih clanova.
2.Obavzno napuniti vozilo gorivom i vratiti ga u garazu.
3.Obavezno nosenje uniforme na eventima.
4.Kada se sazove sastanak svi moraju doci.
5.Obavezno radjenje zadataka familije.
6.Zabranjeno krsenje pravila servera.
Logo Supreme porodice:
Leader Porodice : Jovkela Domazet - 38720
Broj kuće porodice: 1757
Discord Leadera Porodice: ⎯ јованн #5900
Forum link od vlasnika porodice: jovann_
Kad smo usli u grad znao sam da moramo biti medju najboljima a nista nas ne sprecava da to budemo.Trenutno se nalazimo na sredini sto pokazuje veliki napredak porodice.Imam momke koji su verni meni i koji su stalno uz mene 24/7 i kojji me podrzavaju ne postoji nista sto bi nas sad moglo spreciti da budemo jabolja familija u gradu.
CILJ PORODICE:
Glavni cilj Supreme porodice je okupiti što više vernih ljudi u pordicu i zajedno s njima osvojit grad. Probat ćemo kupiti što više biznisa i raditi što više poslova bili legalni ili ne. Takođe osvajati porodicne ratove. Supreme porodica trenutno ne posjeduje ni jedan biznis. Ali planiramo uzeti farmu krava te možda naftine bušotine i neki biznis. Svako od nas je posedovao privatne biznise poput bankomata ili neki drugi biznis.
Rankovi u porodici
- Suspend
- Junior
- Thug
- Loyal
- Commander
- Elite
- Assistant
- Boss
- Co-Leader
- Leader
(rankovi su od Suspend(najslabiji) do Leader (najjaci).)
Pravila porodice:
1.Obavezno postovanje svih clanova.
2.Obavzno napuniti vozilo gorivom i vratiti ga u garazu.
3.Obavezno nosenje uniforme na eventima.
4.Kada se sazove sastanak svi moraju doci.
5.Obavezno radjenje zadataka familije.
6.Zabranjeno krsenje pravila servera.
Logo Supreme porodice:
Last edited: