Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
32999
Players nickname
Harry LIme
Suspect ID
42261
Date of violation
Jun 16, 2023
Time of violation
4:29
Proofs
https://youtu.be/r0-PhpizwsQ

Harry Lime

Player
Player
Pre manje od 48h obratio sam se administraciji u vezi ovog igraca koji permanentno krsi pravilo G.P 6.15, ubijajuci me iz zasede. Malopre se pojavio ispred moje kuce i provocirao a kada smo mu moji prijatelji i ja rekli da ima 5 sekundi da se udalji, oglusio se o upozorenje i usao u okrsaj 3 protiv 1 pocinivsi fear rp. U dodatku vam saljem snimak gde me ubija bez razloga i brojanja dok zalivam svoju bastu, dakle, u animaciji.

finyxx

Player
Player
kako treca osoba dolazi bez ikakvog poziva, pricate na discordu o situaciji plus brojite 5 sec liku koji stoji na cesti bre, sta sve bre ljudi kace, taj dole pov ti nije validan proslo je 48h

Allen BlueAngels

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Zalba ostavljam kuratorima neformalne

Dalibor

Danny Trejjo
Player
kako treca osoba dolazi bez ikakvog poziva, pricate na discordu o situaciji plus brojite 5 sec liku koji stoji na cesti bre, sta sve bre ljudi kace, taj dole pov ti nije validan proslo je 48h
To si vrv bio ti,pa zato pises tako.

Harry Lime

Player
Player
Da si pazljivo slusao mogao si da cujes samo na pocetku snimka jednu recenicu sa diskorda i to nevezano za situaciju. Onda sam mutirao dc bas da ne bi bilo optuzbi ovog tipa. Lik provocira pola sata, nisani i kada mu kazemo da se udalji on umesto da poslusa - prvi puca. A sto se tice treceg koji dolazi, to se sve desava pored nase fam kuce u sitne sate kad ionako nema sta mnogo da se radi tako da ne stoji ni insinuacija kako smo, zaboga, zvali pojacanje. I dvojica su dovoljna za ovu situaciju. Na kraju, ne znam ni ko si uopste ti da se mesas kada nisi involvirana strana nego samo spamujes po forumu.

finyxx

Player
Player
Ovo je za warn druze.. Na diskordu situacija plus pucate na lika koji stoji na cesti, svako ima pravo da stoji na cesti i prica sta hoce, za to ima spec i utisanje. Postavi pov gdje zovete tu osobu u pomoc preko ic.

finyxx

Player
Player
Plus NEMATE sve slojeve, ne cuje se diskord, Boga pitaj kako i sta. A ljudi vam dolaze u pomoc.
Od kud odjednom brojanje i zahtev a nigde se ne vidi da pricate ?

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom