Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
24824
Players nickname
Duki Venom
Administrators nickname
Relja Shayk
Date
Jun 12, 2023
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/402042/

Duki Suzzuki

Player
Player
Dobar dan postovana administracijo dobio sam ban za krsenje generalnog pravila 1.7 i ovom prilikom bih zamolio ako moze nekako da se dobije unban. Ja svoju gresku priznajem, necu je poricati. Ali bih voleo da uzmete u obzir da za godinu dana igranja na ovom projektu ovo mi je prva velika kazna i prvi ban koji sam dobio, pre toga su to bile neke sitne greske 6.15 i MG. Desilo se tako sto sam primio neke poklone na ruke od drugara iz porodice da ih malo nosim pa da mu ih vratim kad mi dosade. U tom trenutku nisam razmisljao da krsim GP 1.7 ali eto ipak jesam i zato mi je sada krivo. Uzeleo sam se igranja do kasne sate sa drugarima koje sam upoznao na ovom projektu i spreman sam snositi posledice brisanja novca sa mog racuna ako je to uslov da dobijem unban.

Ubuduce obecavam da ovakve ispade i krsenja pravila ove razmere necu praviti i da cu se trditi da budem dobar primer ostalim igracima. Kako god odlucite postovacu vasu odluku i nastavite sa dobrim radom jer ste jedan od retkih dobrih projekata na kojima sam se zadrzao i koje cu rado preporuciti poznanicima!!!

Srdacan pozdrav, Duki Venom.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom