Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
14088
Players nickname
Ognjenn Kartel
Administrators nickname
Benjamin Darkin
Date
Jun 16, 2023
Time
12:36
Proofs
/

Ognjen Kartel

Player
Player
Doticni admin mi je dao warn jer sam uhapsenom licu stvario krpu u usta preko me i do komande jer se drao i usi su mi se probijale od njega,,zatim dok vucem lice do samice, doticni admin se spusta i radi KRP jer me prekida usred RP situacije,a kasnije me kazni za korupciju pogledajte adminov POV

Ognjen Kartel

Player
Player
Evo i mog POVa od pocetka situacije, unapred se izvinjavam za moje dranje jer me klinac stvarno iznervirao a imao sam los dan.

Ognjen Kartel

Player
Player
I posle toliko prekrsenih pravila od strane lica kojeg hapsim admin je nasao samo mene da kazni.Ostao sam bez reci...

Ognjen Kartel

Player
Player
Doticni admin mi je dao warn jer sam uhapsenom licu stvario krpu u usta preko me i do komande jer se drao i usi su mi se probijale od njega,,zatim dok vucem lice do samice, doticni admin se spusta i radi KRP jer me prekida usred RP situacije,a kasnije me kazni za korupciju pogledajte adminov POV
Mujo ili Abrahame, znam da je stavljanje krpe u usta korupcija ali nisam imao drugi nacin da ga ucutim barem malo, ostao sam bez bubnih opni zbog njega, nadam se da cete mi oprostiti samo ovaj put jer nisam lik koji namerno krsi pravila, postujem i volim ovaj server.

Ivica Bakar

Player
Player
Mujo ili Abrahame, znam da je stavljanje krpe u usta korupcija ali nisam imao drugi nacin da ga ucutim barem malo, ostao sam bez bubnih opni zbog njega, nadam se da cete mi oprostiti samo ovaj put jer nisam lik koji namerno krsi pravila, postujem i volim ovaj server.
.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom