Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18775
Players nickname
Humadenin Bakar
Administrators nickname
Luka Vujicic
Date
Jun 17, 2023
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/405780/

Kenox

⚜️
Player
Poštovana administracijo !

Dobio sam ban za G.P. 6.12 i igrac koji me je prijavio ID 40516 koji me je prijavio uopste nije doktor ali to nije bitno , bitno je to da admin nije pregledao zalbu detaljno a to je da je igrac kada je ispunjivao zalbu napisao u okvir gde treba da napise svoje ime i prezime in-game , napisao moje i nije imao pov cele situacije kao sto moze da se vidi pov mu traje 31 sekundu a pre toga kada je on tek dosao ja sam doktoru lepo rekao ako mogu dobiti 1 medkit i doktor me izgleda nije cuo onda sam mu ponovio isto i tu dolazi igrac ID 40516 koji hvata u snimak kako ja vicem na doktora da mi da medkit kako bi me cuo jer je dosao lik i trazio 3 medkita koja mu je doktor odma dao i posle toga i meni . Mislim da sam nepravedno banovan jer nisam nepostivao doktora + igrac nema dovoljno dokaza za to i mislim da mi admin trebao da mu trazi duzi pov sto se tice te situacije u kojem bi se videlo da sam dokotora lepo pitao za 1 medkit , isto tako sumljam da igrac snima sa nedozvoljenim softwerom jer se ne vidi u pov-u ni kako pocinje snimanje i zavrsava ( moguci hotkey na obs ) . Isto tako nikada nisam dobio ban do sada , uvek sam bio ja taj koji je prijavljivao ljude koje krse pravile i ako bih molim vas mogao dobiti unban koji mislim da zasluzujem .

Hvala !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom