Kao sto vidite i ako je nas 10 oko njega on lagano krece u bezaniju premotati na 2:10
Offender Forum Concent Creator Player Joined Oct 9, 2021 Messages 465 Jan 20, 2022 #1 Kao sto vidite i ako je nas 10 oko njega on lagano krece u bezaniju premotati na 2:10
Tim_ Cry more but Marabunta still on top Player Joined Nov 7, 2021 Messages 302 Jan 20, 2022 #2 samo jedna puska na meni i to u trenutku kad sam krenuo da bezim , hahaahahahhahaha i kakav fear rp burazeru kad mi je tvoj lik skinuo lisice ????
samo jedna puska na meni i to u trenutku kad sam krenuo da bezim , hahaahahahhahaha i kakav fear rp burazeru kad mi je tvoj lik skinuo lisice ????
Offender Forum Concent Creator Player Joined Oct 9, 2021 Messages 465 Jan 20, 2022 #3 zasto bi neko drzao pusku na tebi? ima nas 10 oko tebe ko moze da ocekuje da ce lik krenuti bezati... lisice su skinute zato sto ubaguju i ne vide se i ne zna se da li su stavljene ili ne
zasto bi neko drzao pusku na tebi? ima nas 10 oko tebe ko moze da ocekuje da ce lik krenuti bezati... lisice su skinute zato sto ubaguju i ne vide se i ne zna se da li su stavljene ili ne
Coa Petrovic Player Player Joined Oct 21, 2021 Messages 153 Jan 20, 2022 #4 Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu. Nije bila ni jedna puska na njega,kad ste zapucali na njega stao je.
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu. Nije bila ni jedna puska na njega,kad ste zapucali na njega stao je.