Iz pocetka servera - RS, ja sam snimao momente kad odem u ghetto ili neke akcije sa OBS. Nisam mogao da snimam sve momente za da imam bolji FPS. Snimao sam sa OBS i sinoc sam postavio dokaze za jedne likove koji su me pucali u gz - pumpa. Na video se videlo da palim OBS zato sto jedan lik iz druge org mi se priblizio kod benzinsku i ja sam mislio da ce da me puca, onda smo malo popricali i dosli su ljude i raspucali nas, ja sam pobegao u jednu ulicu i izgasio snimanje te postavio na forumu, Coa mi je odgovorio da nema dovoljne dokaze i postavio sam ceo video, onda sad ulazim IG i vidim da sam dobio ban i nasao sam to pravilo i vidim da ne sme da se snima sa OBS, neznam zasto nisam znao to ali mogao sam bar dobiti upozorenje od admina da ne smem da snimam sa OBS, a ne tako opusteno da mi lupi ban na 30 dana zato sto snimam sa OBS a ne sa neku drgugu aplikaciju. Mislim da nezasluzujem ban ali to je na vama i na vama je sta ce te uraditi. (mogao sam dobiti jednu opomenu za to zato sto ja ne koristim neki hack nego drugu aplikaciju.