Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zalba na Administratora | Coa Petrovic

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
1089
Players nickname
Salvatore_Lombardo
Administrators nickname
Coa Petrovic
Date
Jan 20, 2022
Time
18:00
Proofs
https://imgur.com/gallery/4ovf1WB

Antom

Player
Player
Iz pocetka servera - RS, ja sam snimao momente kad odem u ghetto ili neke akcije sa OBS. Nisam mogao da snimam sve momente za da imam bolji FPS. Snimao sam sa OBS i sinoc sam postavio dokaze za jedne likove koji su me pucali u gz - pumpa. Na video se videlo da palim OBS zato sto jedan lik iz druge org mi se priblizio kod benzinsku i ja sam mislio da ce da me puca, onda smo malo popricali i dosli su ljude i raspucali nas, ja sam pobegao u jednu ulicu i izgasio snimanje te postavio na forumu, Coa mi je odgovorio da nema dovoljne dokaze i postavio sam ceo video, onda sad ulazim IG i vidim da sam dobio ban i nasao sam to pravilo i vidim da ne sme da se snima sa OBS, neznam zasto nisam znao to ali mogao sam bar dobiti upozorenje od admina da ne smem da snimam sa OBS, a ne tako opusteno da mi lupi ban na 30 dana zato sto snimam sa OBS a ne sa neku drgugu aplikaciju. Mislim da nezasluzujem ban ali to je na vama i na vama je sta ce te uraditi. (mogao sam dobiti jednu opomenu za to zato sto ja ne koristim neki hack nego drugu aplikaciju.

Antom

Player
Player
I na snimku jasno se vidi da je display capture zato sto radio sam nesto na ''This PC'' tako da mislim da ne treba odmah da jedem ban nego da se ispita situacija

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Administrator je donio ispravnu odluku. Obavezni ste znati pravila servera. Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom