Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
17823
Players nickname
Muhamed Istizahh
Administrators nickname
Minolina Ashford
Date
Apr 17, 2023
Time
00:00
Proofs
https://m.youtube.com/

Muhamed Istizah

Player
Player
Dragi Mujo ili Abrahame, posle pauze od igranja danas sam pokusao opet da udjem da nastavim da igram na serveru. Prestao sam zbog obaveza oko skole.. pa sad mogu nastavit. Kad sam danas usao video sam da sam banovan za G.P. 1.1. Ja sam siguran da nista lose nisam uradio, ja sam se sa mojom porodicom preselio u drugu kuci i oni su mi za rodjendan kupili novi kompjuter, samim tim se verovatno promenila IP adresa zbog cega ste mislili da sam sa nekim delio nalog. Moj nalog je licno moj i nikad ni jedan moj prijatelj niti bilo ko nije imao pristup njemu, ja sam sam igrao i kreirao pricu svog karatkera uz pomoc mojih prijatelja. Ja vas od srca molim da dobijem unban jer sam stvarno voleo da igram i sad posle duzeg vremena bih voleo da igram sa svim prijateljim sa kojima sam pre igrao jer nemamo vise obaveza oko skole i sad imamo vremena da ceo dan igramo i da nastavimo sa pravljenjem zanimljivog Role Play-a. Nadam se da cete ispuniti moju molbu. Srdacan pozdrav

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Nalog je dijeljen i posto je twink nije appelable

Status
Not open for further replies.
Top Bottom