Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Generalno Pravilo 1.1 I Mujo Simba & Abraham Elkhabib

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
22236
Players nickname
Aleks Luxury
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Jun 19, 2023
Time
0000
Proofs
https://imgur.com/a/wHOyWSw https://imgur.com/sazaSTa

Aleks Kolarski

Player
Player
OVO NIJE ZUBLA ZALBA PROCITAJTE ZAMOLIO BI VAS 🔮
Postovan dan Mujo Simba, banirali ste mi forum za spam.

Ja nezelim da spamam ali i vi zasto ne razumete da nisam delio acc, videliste da imam pov od kada sam igrao na drugi IP ili ti drugi PC, ovde to nemogu poslati ali mogu privatno da vam posaljem.

Kako i sto sam reko ja prihvacam unban sa time da uklonite moj sav novac ako je potrebno, ja razumem da vi nemoze te da verujete svakome ali ja imam dokaze i vi opet me banujete na forum za spam.

Pare mi uklonite i da igram na grand roleplay posto obozavam da igram. Glupo mi je da prestanem da igram tu igricu koju igram 2 godine, dao sam mnogo RL novac dao moje vreme da bi uradio nesto da zaradim pare, naso sam prijatele preko grand-a i sada zbog toga sto sam usao od drugog PC-a sve propadne u vodu, ja sam vas obavestio da menjam IP ali Abraham nije to mogao da vidi zbog toga sto mozda nije bio slobodan evo i dokaz data i sat kada sam obavestio. Ja kako kazem nisam pogresio pravilo ja jesam menjao IP ali tu sam morao da udjem da platim stan. I ja da bi delio acc moj acc bio ostao da igra na neki novi IP ali moj acc sutra dan je nastavjen da se igra na IP koji sam i igrao, ako ocete IP koji moj acc ima imam sve IP na koje sam ulazio da igram.

AKO JE POTREBNO DA MI UKLONITE PARE SLOBODNO UKLONITE, MENI PARE NISU VAZNE MENE ZANIMA AUTE KOJE SAM SEBI KUPIO ODECU KOJI SAM SI DOBIO BATTLE PASS STVARE, NEZNAM ZASTO BI JA PRODAO ACC NA KOME SAM DAO 2 GODINE TRUDA.

Ako vi donesete odluku da me odbanuje to mene ce to da usreci, pazicu da obavestim kada naredni put budem promenio IP.
Ako moze ovu zalbu da ne odbijete odma, da razmislite malo, posto smatram da ovaj ban je velika greska.
Na moj disord Aleks Luxury # 2809 ste me banovali pred 5 meseca zbog toga sto sam vas smarao, ako hocete mozete me unbanovati na discord kako bi mogao poslati dokaze.

vi ovde ste odgovorili kako sam po 2 put preksio isto pravilo, ali ja nisam prekrsio ja sam vas obavesto.
ovo nije bila nikakva zalba ali ste odgovorili sa zalba napisana u nepravilnom forumatu.
MOLIO BI VAS DA PROCITATE OVO 🔼

Hvala na citanju, pozdrav.

NISAM ZNAO NA KOJ NACIN DA OBAVESTIM DA MENJAM IP I SAM URADIO TAKO

Status
Not open for further replies.
Top Bottom