Sve u povu, prvo baitaju dolaze 10 puta ispred fama, onda dodu s pancirima i ubijaju
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!pokusali smo panele da ukrademo ali nismo znali da su tek za 3 sata nije gp 6.15 jer su brojaliSve u povu, prvo baitaju dolaze 10 puta ispred fama, onda dodu s pancirima i ubijaju
decko je postavio dvije zalbe iz iste situacije koliko zanam to se ne smije prva zalba mu je na linku Pending review - G.P. 6.15 | 13651Sve u povu, prvo baitaju dolaze 10 puta ispred fama, onda dodu s pancirima i ubijaju
pokusali smo panele da ukrademo ali nismo znali da su tek za 3 sata nije gp 6.15 jer su brojali
1. Niste vi nista krali panele, onda bi mi lijepo brojali a ne vas 4 da pucate sve ispred fama i baitatedecko je postavio dvije zalbe iz iste situacije koliko zanam to se ne smije prva zalba mu je na linku Pending review - G.P. 6.15 | 13651
Sve u povu, prvo baitaju dolaze 10 puta ispred fama, onda dodu s pancirima i ubijaju
i ne puca nas trojeSve u povu, prvo baitaju dolaze 10 puta ispred fama, onda dodu s pancirima i ubijaju
Ja sam svoje rekao, pucalo vas je četvero ne troje, na povu se sve vidi, nemoj pričat nepovezane stvari, admin će ionako odlučiti koja će kazna bitii ne puca nas troje
pazi imam i ja svoj pov dje pricaom o panelima ja mogu sve da pokazem, nista nema da se krije, a ovo nije celi pov jer je ovo mnogo duze trajalo aako admin zatrazi ja cu moj pov poslati1. Niste vi nista krali panele, onda bi mi lijepo brojali a ne vas 4 da pucate sve ispred fama i baitate
2. Nisu dvije iste žalbe, jedna se desila u 16:48 a druga u 16:59, prvo su dosli baitat oko 16:30 i ubijati sve ispred fama, kasnije su opet dosli u 16:48 i mene ubijali bez razloga, onda kada su me moji dignuli otisao sam na ulaz da gledam dal ce te opet doci i pogodi sta, opet ste dosli, prvo jedan lik s buggatijem, onda jos dvojica i onda je dosao jos jedan lik u lexusu, krenuli ste ulaziti u dvoriste ja sam vam brojao i bez brojanja ste krenuli ubijati svakoga ispred naseg fama i mene sto se vidi na povu, vas 4 puca bez razloga i brojanja (troje prvo na mene puca, 1 lik tamo s pancirom na nase u famu, a zatim ste krenuli svi sve pucati)
3. Ne piši gluposti po forumu i ne izvlači se da ste brojali ili nešto kad se na povu od 2 i pol minute lijepo vidi cijela situacija
4. Nisu dvije iste žalbe, na drukčijoj su lokaciji i u drukčije vrijeme
5. Admini ce odluciti sto oni misle na obije žalbe nemate se što mješati
Toliko od mene, lijep pozdrav,
Dario
Slobodno okaci, nikakav porblem, al na mom povu se vide 4 koja pucaju bez brojanja i razloga, nemojte se truditi sada sacuvati fam od warna, kršite pravila i to se kaznipazi imam i ja svoj pov dje pricaom o panelima ja mogu sve da pokazem, nista nema da se krije, a ovo nije celi pov jer je ovo mnogo duze trajalo aako admin zatrazi ja cu moj pov poslati
iz iste situacije su specijalac1. Niste vi nista krali panele, onda bi mi lijepo brojali a ne vas 4 da pucate sve ispred fama i baitate
2. Nisu dvije iste žalbe, jedna se desila u 16:48 a druga u 16:59, prvo su dosli baitat oko 16:30 i ubijati sve ispred fama, kasnije su opet dosli u 16:48 i mene ubijali bez razloga, onda kada su me moji dignuli otisao sam na ulaz da gledam dal ce te opet doci i pogodi sta, opet ste dosli, prvo jedan lik s buggatijem, onda jos dvojica i onda je dosao jos jedan lik u lexusu, krenuli ste ulaziti u dvoriste ja sam vam brojao i bez brojanja ste krenuli ubijati svakoga ispred naseg fama i mene sto se vidi na povu, vas 4 puca bez razloga i brojanja (troje prvo na mene puca, 1 lik tamo s pancirom na nase u famu, a zatim ste krenuli svi sve pucati)
3. Ne piši gluposti po forumu i ne izvlači se da ste brojali ili nešto kad se na povu od 2 i pol minute lijepo vidi cijela situacija
4. Nisu dvije iste žalbe, na drukčijoj su lokaciji i u drukčije vrijeme
5. Admini ce odluciti sto oni misle na obije žalbe nemate se što mješati
Toliko od mene, lijep pozdrav,
Dario
Tako je ista je istuacija, samo sto je razlika u 2 video i lokacija i 10 minuta, e moj tiiz iste situacije su specijalac