Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
14050
Players nickname
Dario Waltz
Suspect ID
24739, 13655, 13651
Date of violation
Jun 20, 2023
Time of violation
16:58
Proofs
https://youtu.be/taJmQnDh22A

DarioHadzimuhamedovinovic

Ide ide pa stane
Player
pokusali smo panele da ukrademo ali nismo znali da su tek za 3 sata nije gp 6.15 jer su brojali
decko je postavio dvije zalbe iz iste situacije koliko zanam to se ne smije prva zalba mu je na linku Pending review - G.P. 6.15 | 13651
1. Niste vi nista krali panele, onda bi mi lijepo brojali a ne vas 4 da pucate sve ispred fama i baitate
2. Nisu dvije iste žalbe, jedna se desila u 16:48 a druga u 16:59, prvo su dosli baitat oko 16:30 i ubijati sve ispred fama, kasnije su opet dosli u 16:48 i mene ubijali bez razloga, onda kada su me moji dignuli otisao sam na ulaz da gledam dal ce te opet doci i pogodi sta, opet ste dosli, prvo jedan lik s buggatijem, onda jos dvojica i onda je dosao jos jedan lik u lexusu, krenuli ste ulaziti u dvoriste ja sam vam brojao i bez brojanja ste krenuli ubijati svakoga ispred naseg fama i mene sto se vidi na povu, vas 4 puca bez razloga i brojanja (troje prvo na mene puca, 1 lik tamo s pancirom na nase u famu, a zatim ste krenuli svi sve pucati)
3. Ne piši gluposti po forumu i ne izvlači se da ste brojali ili nešto kad se na povu od 2 i pol minute lijepo vidi cijela situacija
4. Nisu dvije iste žalbe, na drukčijoj su lokaciji i u drukčije vrijeme
5. Admini ce odluciti sto oni misle na obije žalbe nemate se što mješati
Toliko od mene, lijep pozdrav,
Dario :)

Nizzy Makoundou

Future As Culture💙🤍
Player
1. Niste vi nista krali panele, onda bi mi lijepo brojali a ne vas 4 da pucate sve ispred fama i baitate
2. Nisu dvije iste žalbe, jedna se desila u 16:48 a druga u 16:59, prvo su dosli baitat oko 16:30 i ubijati sve ispred fama, kasnije su opet dosli u 16:48 i mene ubijali bez razloga, onda kada su me moji dignuli otisao sam na ulaz da gledam dal ce te opet doci i pogodi sta, opet ste dosli, prvo jedan lik s buggatijem, onda jos dvojica i onda je dosao jos jedan lik u lexusu, krenuli ste ulaziti u dvoriste ja sam vam brojao i bez brojanja ste krenuli ubijati svakoga ispred naseg fama i mene sto se vidi na povu, vas 4 puca bez razloga i brojanja (troje prvo na mene puca, 1 lik tamo s pancirom na nase u famu, a zatim ste krenuli svi sve pucati)
3. Ne piši gluposti po forumu i ne izvlači se da ste brojali ili nešto kad se na povu od 2 i pol minute lijepo vidi cijela situacija
pazi imam i ja svoj pov dje pricaom o panelima ja mogu sve da pokazem, nista nema da se krije, a ovo nije celi pov jer je ovo mnogo duze trajalo aako admin zatrazi ja cu moj pov poslati

DarioHadzimuhamedovinovic

Ide ide pa stane
Player
pazi imam i ja svoj pov dje pricaom o panelima ja mogu sve da pokazem, nista nema da se krije, a ovo nije celi pov jer je ovo mnogo duze trajalo aako admin zatrazi ja cu moj pov poslati
Slobodno okaci, nikakav porblem, al na mom povu se vide 4 koja pucaju bez brojanja i razloga, nemojte se truditi sada sacuvati fam od warna, kršite pravila i to se kazni

mantril420

Player
Player
iz iste situacije su specijalac

Status
Not open for further replies.
Top Bottom