Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Dzordz Mirkonson

Player
Player
Joined
Nov 14, 2021
Messages
77
Ime i Prezime : Djordje Mirkovic
Otac : Vladislav Mirkovic
Majka : Tatjana Mirkovic
Visina i tezina : 170 cm / 70kg
Boja ociju : Tamno braon
Boja kose : Smedja
Tetovaze : Nema
Državljanstvo : Rusko
Licnost : Stalozen kad nesto naumi ako treba ceka jako dugo samo da bi to ispunio


Rođen je 20. aprila 1989. u selu Volgoslav na Uralu. Odrastao je u seoskoj porodici gdje je naučio umijeće streljaštva. Iako mnogi misle da je Djordje trenirao njegov deda, podučavao ga je otac, loveći divljač na Uralu. Koristeći pušku Mosin Nagan, model iz 1913. stekao je znanja iz područja gađanja dalekometnih i pokretnih ciljeva bez optičkog nišana.

Osnovnu školu završio je u rodnom mestu, a gimnaziju u Čeljabinsku. Godine 2007. diplomirao je na Građevinskom fakultetu u gradu Magnitogorsku. Od 2010. služio je vojsku u Pacifičkoj floti, gdje je radio kao referent u topovskom odeljku. Nakon studija na VMA, imenovan je voditeljem finansijskog dela Pacifičke flote u Zalivu Preobraženja. Na tom položaju zatečen je početkom Velikog rata, u septembru 2015. godine.

U leto 2016., nakon pet zahteva, konačno je odobren zahtev oficira Djordja Mirkovica za slanjem na front. U junu 2016., zajedno s drugim vojnicima iz Pacifičke flote, Djordje je došao u Kabul, gdje je bio raspoređen u 47. pešačku brigadu 284. pešačke divizije 62. Ruske armije. Budući da je bio kurir na istočnoj obali Kabula, gotovo da nije bilo dana a da on nije ucestvovao u iscrpljujucim borbama za Kabul.

Osim u Kabulskoj bici, Djordje je ucestvovao i u bitkama na Donbasu, u bitci za Dnjepar, te u bitkama kod Odese i Dnjestra. Završetak rata u aprilu 2017. dočekao je u činu kapetana u bolnici u Kijevu. Nakon duzeg oporavka svoju pricu odlucio je da nastavi u Americi i to u gradu po imenu Los Santos na poziv dugogodisnjeg prijatelja Nokija. Usao je u specijalnu Serifsku antiteroristicku snajpesku jedinicu i uspesno je sluzi vec duzi niz godina.

Djoletove vestine :
1. Djole zbog dugogodisnjeg ratnog iskustva zna i moze da koristi heavy sniper na talackim situacijama ( na eventima ne sme da koristi heavysniper tj. nece biti koriscen na bilo kakvom eventu)
2. Djole zbog prirode posla mora da ima kontakte sa kriminalcima ( da ih drzi na udici zargonski receno ) jer mu oni mogu dopreminiti najbolju opremu za heavy sniper. ( heavy sniper se sastoji iz 4 dela koji se moraju nabaviti ilegalnim putevima )
3. Djole je jako agresivan prema zatvorenicima koji su pocinili ubistvo ili bilo kakav tezi prekrsaj ( bije zatvorenike muci ih kako bi mogao da dodje do informacija)
4. Djole moze da se infiltrira medju kriminalce nebi li dobio neke korisne informacije.
5. Za vreme sluzbe Djole nosi undercover uniformu kako bi se kretao neprimecen i kako bi mogao da zauzeme tesko pristupacne tacke iliti spotove za sniper.
6. Kao sekundarno oruzije koristi revolver u bliskim borbama ako mu se neprijatelj priblizi.
7. Djole zbog iskustva ispitivanja ratnih zatvorenika moze da odvede osumljicene u samicu i da ih ispituje nasamo.( moze upotrebiti silu nad njima u granicama normale )
8. Djole ne voli autoritet nad njim ali ga postuje ( ide na svoju ruku u pojedinim situacijama ali na kraju ukoliko bude bilo potrebno poslusa vece cinove od sebe )
9. Djole moze prividno da saradjuje sa mafijom nebili dobio njihovo poverenje, a kada bi stekao njihovo poverenje tada bi organizovao veliku akciju hapsenja svih umesanih lica. ( moze da vodi privatnu istragu za koju samo on zna do trenutka kada ce je reci nadredjenom posle toga krece akcija)
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom