Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
35834
Players nickname
Deda Detlic
Administrators nickname
Tenk Fedorov
Date
Jun 21, 2023
Time
18:00
Proofs
https://www.dodaj.rs/images/image6a0daf0df55d892b.png

Deda Detlic

Player
Player
Poštovani,
Žalim se na ban sa disc koji sam dobio od strane curatora LifeInvadera zbog neosnovane optužbe. Izrečeno mi je da sam toksičan prema drugim članovima na disc.
U razgovoru sa sugrađaninom koji se žalio da se objavi oglas za kupovinu kuće za basnoslovno mali novac, gde sam mu i odogovorio, da se ne trudi da nabija warnove šaljući troll oglase itd itd. Slika dole u prilogu.
Obzirom na moju istoriju sa LifeInvaderom, u koju ste svi prilično dobro upućeni, a i samim tim što je trenutni kurator, na koga podnosim žalbu, tada i izgubio od mene na aplikaciji za Direktora LifeInvadera, te od tada vuče izgleda neki animozitet prema meni, a i sa obzirom da trenutno radim zajedno na eventu sa novim Direktorom LifeInvader-a, molim da mi se isti (ban) skine, te da se kurator uputi šta su njegova zaduženja u pogledu discorda.

Napominjem i to da su i gore stvari viđane na discordu od nečega poput reći nekome da je ograničen.

Molim za brzu intervenciju.

Hvala
S` poštovanjem
Deda Detlic

Status
Not open for further replies.
Top Bottom