Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15102
Players nickname
Djura Tigamochi
Administrators nickname
Ivkezz_Obama
Date
Dec 17, 2022
Time
15:39
Proofs
https://prnt.sc/rOc6l13a5HGI

Djurke1337

Player
Player
Zdravo Abrahame,

Od trenutka kada sam prvi put usao na grand ja ga igram po ceo dan.Igrao sam godinu i po dana, za to vreme sam 3 puta bio lider.Za to vreme stekao sam puno prijatelja i postovanja na serveru.Moze se reci da sam dosta poznat.Nikad nisam pravio probleme nikome, niti pravio gluposti na serveru sto se moze videti u mojoj istoriji kaznjavanja.Od kad sam blacklistan bio sam co leader i turf leader na EN3, i tamo sam se ponasao kako treba sto se moze proveriti sa adminima.
Pisao sam mnogo puta unblacklist appeal ali mi je svaki put bilo odbijeno.
Bl sam dobio zbog jedne izgovorene recenice, sto smatram da je nepravda jer su mnogi za gore stvari prosli nekaznjeno ili dobijali banove na 30 dana.
Nakon konstatnog odbijana mojih molbi odlucio sam kupiti novi epic i probati da igram opet.Znam da je krsenje pravila ali sta mogu drugo uraditi kad su mi zahtevi stalno odbijeni bez objasnjenja ili informacije da li cu ikad dobiti unban.
Taj novi nalog se zove Miha Shababs, i on je blacklistan takodje.Juce sam postavio zalbu gde si rekao da sam provaljen i da sam napisao zahtev za unban mozda bih ga dobio.
Abrahame, pisao sam 10 puta unban appeal do tada i svaki put si odbio, drugu opciju da igram sa prijateljima nemam osim da ban-evejdam.

Nikad nisam pravio probleme, niti cu, nikad se nisam lose ponasao prema bilo kome na serveru, i ono sto sam rekao sam izgovorio samo jer sam bio pogodjen odlukom admina koji je posle skinut zbog korumpiranosti.

Jedino sto zelim je da opet igram sa drugarima da se pucam i da se smejem na discordu sa svima.Ne zelim se mesati u tudje poslove niti bilo sta pametovati,samo zelim drugu sansu.

Mnogi su dobili drugu sansu za znatno gore stvari, a ja kao ugledna i poznata osoba na serveru, 3put lider i mnogo puta co leader, bez istorije kaznjavanja smatram da sam zasluzio bar jednu sansu gde mogu pokazati svima pa i tebi da samo hocu da igram igricu iz zabave i uzivam sa drugarima u igri.

Ovo ce mi biti poslednji appeal, ako odbijes molim te mi bar odgovori na poruku na DC, valjda sam toliko zasluzio posle toliko stvari koje sam uradio za ovaj server.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom