Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
1227
Players nickname
Darko Hybrid
Suspect ID
8927,36209,43637
Date of violation
Jun 22, 2023
Time of violation
15:36
Proofs
https://youtu.be/uXVJRrZQT38

darko

Player
Player
ovi momci samo ubijaju i pljačkaju sve, ali nemaju istu odeću koja pokazuje da su u bandi ili nezvaničnoj porodici da bi mogli da pljačkaju ljude, jednom sam bio prijavljen iz istog razloga jer sam pljačkao tipa sa svojim prijateljima i nismo nosili istu odeću i svi smo kažnjeni i ovi momci zaslužuju istu kaznu

Itachi Veneno

Living well is the best revenge
Player
ovi momci samo ubijaju i pljačkaju sve, ali nemaju istu odeću koja pokazuje da su u bandi ili nezvaničnoj porodici da bi mogli da pljačkaju ljude, jednom sam bio prijavljen iz istog razloga jer sam pljačkao tipa sa svojim prijateljima i nismo nosili istu odeću i svi smo kažnjeni i ovi momci zaslužuju istu kaznu
mene samo zanima zasto govoris engleski IC a oc prijavljujes na srpskom? Moras govoriti Srpski- SRBIJA SRBIMA
btw ne moraju da nose fam outfit ili gang outfit jer mozda su drugovi iz razlicitih fam to ti po RP ne mozes da znas tvoje je da se samo plasis za svoj zivot i dignes ruke
SELF REPORT fr

darko

Player
Player
Zamolio bih POV cele situacije, Hvala!

mene samo zanima zasto govoris engleski IC a oc prijavljujes na srpskom? Moras govoriti Srpski- SRBIJA SRBIMA
btw ne moraju da nose fam outfit ili gang outfit jer mozda su drugovi iz razlicitih fam to ti po RP ne mozes da znas tvoje je da se samo plasis za svoj zivot i dignes ruke
SELF REPORT fr
da prvo odgovorim na vašu radoznalost, to je samo zato što više uživam ovde iako igram na drugim serverima, ali s vremena na vreme dođem ovde, idk zašto baš na srpskom serveru "neki" mrze one koji govore druge jezike. drugo, mislio sam da mogu da pljačkam sa svojim prijateljima sa različitim porodicama, bilo je ok, ali sam bio kažnjen za to nekako, pa pošto sam kažnjen za isto pravilo onda ga treba poštovati svi.

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam da Prihvatim ovu zalbu

ID 1227 dobit ce kaznu za MG + FearRp
ID 36209 dobit ce kaznu za MG

Spominjanje rjeci Admin , Server , Igra , Forum itd smatra se MG

Igrac odbija da suradjuje iako ima 3 puske uperene u njega - FearRp

Sto se tice FailRp-a , cak i da jeste vi nemate pravo da odbijate RP kad imate puske na glavi , ali FailRp pravilo nije prekrseno jer samo banda mora biti u outfitu svom , familija ne mora​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom