Mislim da ovaj igrac korsiti neke nedozvoljene programe sve izgleda kao normalno ali ja prvi put cujem i za fem i da lik ovako puca.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ma citer juče me u arenu 30 puta 2/2 hitovao nerealno!!Mislim da ovaj igrac korsiti neke nedozvoljene programe sve izgleda kao normalno ali ja prvi put cujem i za fem i da lik ovako puca.
NEDOZVOLJENE PROGRAME HAHAHAHAHAHHAHAHAHAH NPC LEVEL UPMislim da ovaj igrac korsiti neke nedozvoljene programe sve izgleda kao normalno ali ja prvi put cujem i za fem i da lik ovako puca.
jadan li si ti kada tako razmisljas. Nebi ti bio u kozi octio ti je bas tesko u zivotu pa moras druge vrjedat da bi se bolje osjećao.NEDOZVOLJENE PROGRAME HAHAHAHAHAHHAHAHAHAH NPC LEVEL UP
nekom kazes da je jadan prezime ti je GLOCK slobodno obrisi igricujadan li si ti kada tako razmisljas. Nebi ti bio u kozi octio ti je bas tesko u zivotu pa moras druge vrjedat da bi se bolje osjećao.
Brate ti također mozes obrisat igricu posto si banan za cit a imas jos 3 akaunta tako da tišina.nekom kazes da je jadan prezime ti je GLOCK slobodno obrisi igricu
jebiga boli te sto ti nemas znam kako je i promeni to ime nemoj da brukas familiju i ceo serverBrate ti također mozes obrisat igricu posto si banan za cit a imas jos 3 akaunta tako da tišina.
kaze mu BAKAR koji je osvojio 10 informala od kako igra i to ga stave na listu zato sto pre toga nije isao ceo dan AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHNEDOZVOLJENE PROGRAME HAHAHAHAHAHHAHAHAHAH NPC LEVEL UP
uozbilji se decko , igram 1v2 protiv tebe i nekog npca i padnete brate na fabrici jel realno to ?kaze mu BAKAR koji je osvojio 10 informala od kako igra i to ga stave na listu zato sto pre toga nije isao ceo dan AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
wow uspeo si u zivotu da smo imali nameru da je osvojimo otresli bi te ko iz gaca ali posto nismo imali nameru dali smo ti free boduozbilji se decko , igram 1v2 protiv tebe i nekog npca i padnete brate na fabrici jel realno to ?
vazi , video sam ja kako ste mi davali free bod , mozes se naci u montaziwow uspeo si u zivotu da smo imali nameru da je osvojimo otresli bi te ko iz gaca ali posto nismo imali nameru dali smo ti free bod
izvini sto sam pogresio evi oprosti mi 10 inf i jendu fabriku odigrao Kole Reyli2 nema sta najbolji si pucacvazi , video sam ja kako ste mi davali free bod , mozes se naci u montazi