Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3780
Players nickname
Siya Ashe
Administrators nickname
Relja Shayk
Date
Jun 22, 2023
Time
20:43
Proofs
https://imgur.com/ICWmwqT

Siya Ashe

Player
Player
Postovanje,

Pre nesto manje od 2h sam dobio ban za G.P. 1.1 iz razloga sto sam dozvoljavao svom detetu (sinu od 4 god) da povremeno uz moj nadzor igra na mom accountu u smislu da vozi motor ili neki auto, ni jednog trenutka nisam razmisljao o tome da na taj nacin krsim G.P 1.1 za koje svi znamo sta znaci ali ovo bi trebalo da bude olaksavajuca okolnost za mene jer ja ovo nisam uradio svesno, ne znam da li uopste mozete da razumete ovu situaciju jer je specificna, verujem da se ovo nikada ranije nikome nije desilo, nemam sta puno ni da dodam, dete jeste igralo s vremena na vreme na 10 ili 40 min kako kada ali ne smatram da sam ja imao bilo kakav benefit sto se same igre tice osim sto je on bio srecan i zadovoljan jer sam mu to dozvoljavao.

Ako ste u mogucnosti da imate razumevanja za ovu situaciju i da mi pruzite jos jednu sansu uz moje obecanje da cu u buduce voditi racuna i da mu prosto necu dozvoliti da igra vise nikada na mom accountu bilo to 1 min ili 40 min.

Nisam osoba koja je poznata po tome koja krsi pravila, dugo sam ovde imam minimalan broj kazni uglavnom su PG/MG nista ozbiljno.

Kao sto rekoh, nemam sta da dodam ni oduzmem, nije bilo namerno niti sam u bilo kom trenutku razmisljao o tome da dete od 4 god moze da bude razlog za Ban..

Ukoliko je potrebno/moguce uradite wipe cega god kako bih dobio unban.

Ako mozete pruzite mi tu poslednju sansu ako ne mozete opet ok, unapred sam zahvalan sta god da odlucite.

Last edited:

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Postovanje, vas sin je RP-ao na vasem nalogu tako da je to itekako sharing. Imamo puno ljudi na serveru cija djeca imaju svoje naloge i RP-aju sa svojih naloga sa tatinih racunara kada im to odobrimo. S obzirom da je vas ban na twinku nije appelable

Status
Not open for further replies.
Top Bottom