Admin allen sikter odlucuje da meni da kaznu za UB koji nije ni prekrsen vec je PG, a licima koja su radila CB - onaj u zentornu i u sivom vozilu, radila. Onda dalje lice 31610 puca na nas iz daljine kao sto se vec moze videti u POVu koji sam prilozio udara u nas vozilom pise u ic chat dok je mrtav sto se smatra pod PG ne mozes pricati mrtav daje mute za MG a za ostalo se pravi da nije video. Nepravilno donesena odluka je to sto me je kaznio za pravilo koje nije ni prekrseno zato sto je sa moje strane prekrsen PG, isto tako druga greska je sto je izgleda zazmurio na to sto je lice 31610 krsilo pravilo 6.15 te pucalo iz daljine radilo CR i osim toga moguci BA sto pali vozilo iste sekunde cim je ugaseno, PG sto pise na IC chatu (prica) dok je mrtav. Zelim da znam zasto je igracu 31610 oprosteno to sto je prekrsio jos 3 dodatna pravila a nije kaznjen za ni jedno od njih. Koliko sam upucen kada lice prekrsi vise pravila kaznjava se sa onim pravilom koje nosi najvecu kaznu, znaci jail je veca kazna od mutea a on je u ovom slucaju dobio samo mute.