Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
1986
Players nickname
Dado Mrkela
Suspect ID
32300
Date of violation
Jun 23, 2023
Time of violation
12:25
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Te95q5m7rYU

dadomrkela

Player
Player
Posle izvadjene dozvole za nosenje oruzja,pripadnik DP se ponasa ovako,vidno iznerviran jer in nije meni izdai dozvolu za nosenje oruzja.Od sedenja na klupi i pricanja sa dva sugradjanina radnja se odvija dalje ovako . . . Da napomenem samo da me pripadnik DP priveo bez da se predstavio ko je on ustavri,niti znam ime niti broj znacke , . . niti on zna uopste gde je i sata treba da radi uopste.Neka mu neko od vecih cinova procita njegova prava i deckic neka to nastreba za ubuduce.

Bogdan Armanii

Blocked
Blocked
Zdravo,to sam ja.Ali ste zaboravili dio kada ste vredjali mene i moje kolege i govorili da smo korumpirani kerovi.Vjerovatno ste izbrisali dio gde ste nas vredjali i ometali u toku rada.Srdacan pozdrav.

dadomrkela

Player
Player
Zdravo,to sam ja.Ali ste zaboravili dio kada ste vredjali mene i moje kolege i govorili da smo korumpirani kerovi.Vjerovatno ste izbrisali dio gde ste nas vredjali i ometali u toku rada.Srdacan pozdrav.
Dostavi POV gde sam te vredjao i ometao te u bil ocemu.Srdacan pozdrav.

Stefan Micevic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 32300 dobit će kaznu za PG
  • Vezanje lica sa strane.

ZATVORENO

Status
Not open for further replies.
Top Bottom